Sutuoktinį apkvailinti sugebėjusi mažeikiškė dingo be žinios

Prieš metus nėštumą suvaidinusi ir tokiu būdu ne tik savo sutuoktinį, bet ir pašalpas dalinančius valdininkus apgauti sugebėjusi mažeikiškė 22 metų Simona Gaudiešienė vėl pateko į policijos akiratį.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Jan 15, 2014, 6:15 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:07 PM

Šįkart S.Gaudiešienė yra ieškoma kaip be žinios dingęs asmuo. Jauna moteris prapuolė sausio 8-ąją apie vidurdienį. Paskutinį kartą ji buvo pastebėta netoli Mažeikių geležinkelio stoties.

Į policiją dėl be žinios dingusios S.Gaudiešienės kreipėsi jos motina. Moteris sakė, kad neradusi dukters su ja bandė susisiekti telefonu, tačiau niekas neatsiliepė.

Dėl prapuolusios dukters sunerimusi motina sakė, kad S.Gaudiešienė buvo apsirengusi juodos spalvos pusilge striuke, rudu megztuku, mėlynos spalvos kelnėmis, avėjo pusilgius pilkai rudos spalvos batus su užtrauktuku, turėjo juodos spalvos rankinę.

Žmones, mačiusius S.Gaudiešienę ar žinančius jos buvimo vietą, policijos pareigūnai prašo pranešti Mažeikių rajono policijos komisariato budėtojui telefonu (8 443) 98 150 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Santuoką paspartino draugės nėštumas

S.Gaudiešienės Mažeikių kriminalistai ieško jau ne pirmą kartą – jauna moteris buvo prapuolusi ir prieš pusmetį.

Pernai liepos mėnesį į Mažeikių policijos komisariatą dėl be žinios dingusios S.Gaudiešienės kreipęsis jos vyras papasakojo istoriją, kuri pareigūnus sudomino labiau nei pats jaunos moters dingimas.

Policininkams S.Gaudiešienės sutuoktinis nurodė, kad žmona dingo ėmus aiškintis, kur yra jų pirmagimis.

Nustebusiems policininkams vyriškis paaiškino, kad Simona, su kuria neseniai susituokė, gegužės 15 dieną esą pagimdė kūdikį, tačiau jo niekam neparodė.

Mažeikiškis paaiškino, kad su drauge susituokė po to, kai ji pasisakė esanti nėščia. Vyrui buvo kilę šiokių įtarimų – nėščia apsiskelbusios žmonos pilvas stipriai nepadidėjo.

Šiuos įtarimus Simona išsklaidė pareiškusi, kad nėra daug vaisiaus vandenų, o ir pats vaisius nedidelis.

Apie gimdymą pranešė telefonu

Gimdyti Sandra buvo išvežta į Vilnių. Telefonu su ja bendravusiam sutuoktiniui ji paaiškino, kad po Cezario pjūvio gimė mergaitė.

Naujagimį palankyti panorusiam sutuoktiniui S.Gaudiešienė pareiškė, kad to padaryti negalima, nes vos gimęs kūdikis buvo paguldytas į reanimaciją. Tą patį telefonu vyriškiui patvirtino ir neva jo žmoną gydanti gydytoja.

Po kurio laiko į namus grįžusi S.Gaudiešienė sutuoktiniui pareiškė, kad mažylė tebeguli ligoninėje.

Blogos nuojautos kamuojamas vyras nusprendė pats nuvykti į Vilnių. Tačiau užsukęs į ligoninę, kurioje sakė gimdžiusi jo žmona, Sigitas sužinojo, kad tokios gimdyvės ten nėra buvę.

Pradėjo ikiteisminį tyrimą

Kai į namus sugrįžęs vyriškis pabandė viską išsiaiškinti su žmona, ji prapuolė.

Dėl S.Gaudiešienės buvimo vietos nustatymo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Po kurio laiko atsiradusi moteris buvo apklausta policijoje. Po šios apklausos S.Gaudiešienės atžvilgiu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumentų klastojimo.

Pareigūnai įtarė, kad ši moteris apgavo ne tik sutuoktinį, bet ir valstybės tarnautojus, kurie patikėję jos melu į gyventojų registrą įtraukė kūdikį, kurio niekas nebuvo matęs.

Tyrėjai spėjo, kad pasinaudojusi gautais dokumentais mažeikiškė gavo tėvams po vaiko gimimo priklausančias išmokas.

Be žinios dingusios S.Gaudiešienės ieškantys pareigūnai neatmetė galimybės, kad moteris galėjo imti slapstytis pabūgusi už šias aferas jai gresiančios atsakomybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.