Kupiškio rajone – medkirčio tragedija

Kupiškio rajone miške vėjavartas pjovusį vyrą ištiko tragiška lemtis. Virsdamas medis prispaudė jam kojas ir sunkiai sužalojo. Manoma, kad kamuojamas nepakeliamo skausmo ir negalėdamas prisišaukti pagalbos, nevilties apimtas žmogus nusižudė.

Virsdamas medis prispaudė medkirčiui kojas ir sunkiai jį sužalojo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Virsdamas medis prispaudė medkirčiui kojas ir sunkiai jį sužalojo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2014-01-16 11:14, atnaujinta 2018-02-17 11:27

Tragedija įvyko trečiadienį. 67-erių Kupiškio gyventojas F.B. atvažiavo į šalia Plundakų kaimo esantį sodą. Vyras buvo susiruošęs į mišką malkauti. Buvo gavęs leidimą pasipjauti vėjo išverstų medžių.

F.B. sutarė su pažįstamu, kad tas radęs laiko traktoriumi atvažiuos į sutartą vietą miške ir ištrauks jo sutvarkytus medžius. „Aš eisiu miškan apie 11 valandą, o tu, kai turėsi laiko, atvažiuok“, – toks buvo vyrų susitarimas.

Traktoriaus savininkas neskubėjo. Iš pradžių jis ištraukė netoli pamiškės gulinčius nukirstus medžius. Paskui nuvažiavo į tą vietą, kur turėjo būti kelias valandas pasidarbavęs F.B. Tačiau pamatė, kad medkirtys jau nebegyvas.

Kupiškio rajono policijos pareigūnai tiria įvykio aplinkybes. Žinoma, kad savo telefoną medkirtys buvo palikęs sodo namelyje, todėl negalėjo paskambinti ir pasikviesti pagalbos. Kol kas nežinoma, kodėl vyras nepabandė nupjauti jo kojas prispaudusio medžio. Viena versijų – galėjo užsikirsti jo benzininis pjūklas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.