Vilniuje pas ligonį skubėję medikai pateko į avariją

Vilniuje susidūrė Greitosios pagalbos automobilis ir lengvasis automobilis. Avarija įvyko judrioje Kalvarijų ir Ozo gatvių sankryžoje. Tuo metu medikų brigada skubėjo pas ligonį. Ekipažas važiavo su įjungtais mėlynais švyturėliais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2014, 4:29 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:06 AM

Pranešimą apie avariją policijos pareigūnams perdavė Vilniaus Greitosios pagalbos stoties dispečeriai. Įvykio metu medikai nenukentėjo.

Tačiau buvo apgadintas medikų transportas. Automobilio priekinis ratas atsitrenkė į kelkraštį ir iškrypo. Dėl to ekipažas nebegalėjo važiuoti. 

Pagal kelių eismo taisykles, specialiąsias transporto priemones su įjungtais mėlynais švyturėliais kiti eismo dalyviai važiuojantys ta pačia eismo kryptimi, privalo praleisti ir sustoti dešiniajame kelkraštyje. Kai jo nėra - prie dešiniojo važiuojamosios dalies krašto.

Į įvykio vietą buvo išsiųsti policijos pareigūnai, tačiau jų pagalbos nereikėjo - susidūrusių transporto priemonių vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.