Vilniuje - jaunuolio lavonas

Sekmadienį, apie 13 valandą, gautas pranešimas, kad šalia Vilniaus čigonų taboro guli žmogus. Nors specialiosios tarnybos šalia vadinamojo žemutinio taboro atvyko po kelių minučių, tačiau nelaimėliui jos padėti jau nebegalėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-19 15:18, atnaujinta 2018-02-17 08:51

Medikai apžiūrėję netoli bėgių gulintį maždaug 25 metų jaunuolį konstatavo jo mirtį. Nors šalia lavono švirkštų ir narkotikų nebuvo aptikta, tačiau beveik neabejojama, kad vyriškis mirė būtent dėl jų kaltės.

Viena iš galimų mirties priežasčių - perdozavimas. Kita versija - susileidus narkotikų jis galėjo užmigti ir sušalti. Būtent tokios mirties priežastys būna įrašomos šalia taboro ar jame aptinkamų lavonų mirties išvadose.

Numirėlio pažiūrėti atėję romai reagavo ramiai. Kai kurie jų priėję net pajudindavo ir bandydavo kalbinti. Jie pasakojo, kad Svetoslavas (toks neva buvo mirusio vaikino vardas) nors ir nedažnai, bet užsukdavo į taborą. Paskutinį kartą jis buvo vakar ir net padėjo jiems pastumti sugedusį automobilį.

Tai jau antras atvejis per keletą savaičių, kai prie narkotikų prekyba besiverčiančio Vilniaus taboro randamas lavonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.