Astrologė: nelaimes Lietuvai Marsas su Jupiteriu neš iki vasaros

Reikia pasisaugoti traumų

Astrologai įspėja atkreipti dėmesį ne tik į užgriuvusias nelaimes, bet ir tinkamai pasirinkti, kada kirpti plaukus.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Astrologai įspėja atkreipti dėmesį ne tik į užgriuvusias nelaimes, bet ir tinkamai pasirinkti, kada kirpti plaukus.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Dumalakas

2014-01-21 22:28, atnaujinta 2018-02-17 06:31

Reikia pasisaugoti traumų

Garsi astrologė prasitarė, kad tai, kas Lietuvoje nutiko pastarosiomis dienomis, – dar ne blogiausia. Tad žmonėms vertėtų pasisaugoti įvairių sužeidimų, traumų.

„Bus dar visko. Bus pagerėjimų, bet bus ir pablogėjimų“, – prognozavo V.Budraitytė, pridūrusi, kad tokiu laiku ir gimti – ne pats geriausias laikas.

Mat Marsas susijęs su labai didele agresija. Tad V.Budraitytė nenudžiugino: nelaimingų atsitikimų galimybė bus smarkiai padidėjusi. Tik vasarą ji atslūgs.

Metų pradžia – nepalanki

Beje, tradicinių naujų metų pradžia taip pat buvo nepalankiu metu, nes gruodžio 31-osios rytą prasidėjo 29-oji Mėnulio para, kuri truko iki 2014 metų sausio 1-osios ryto.

Anot Avestos astrologinės tradicijos, tai – Aštuonkojo diena. Ji laikoma viena pačių pavojingiausių, negatyviausių Mėnulio parų. Kai kada ši diena vadinama Šėtono.

Metų sandūroje planetų išsidėstymas buvo sudėtingas. Jis skatino įtampą, tokiu metu galėjo išryškėti dirglumas, padidėti konfliktų tikimybė.

Tai buvo metas, kai padidėjo polinkis neapgalvotai, pernelyg drąsiai elgtis.

Plaukų geriausia nekirpti

O kinų astrologų sudarytame plaukų kirpimo kalendoriuje sausio mėnesį prie daugelio dienų nurodoma, kad šiai procedūrai nepalankus metas.

Tokią dieną nusikirpus esą galima pritraukti ginčų, nesusipratimų, nemalonumų. Plaukų kirpimas neva gali pakenkti organizmo būklei, skatinti nereikalingas išlaidas.

Antai praėjusį savaitgalį, kai nelaimės tiesiog griūte užgriuvo, plaukų kirpimas galėjo pritraukti dar daugiau bėdų.

Tarkim, šeštadienį po apsilankymo pas kirpėją astrologai gąsdino galimomis kliūtimis, net ligomis, traumomis, o ateityje – psichikos pažeidimais. Rytiečiai įsitikinę, kad plaukų kirpimas šiomis savaitgalio dienomis gali pritraukti kenkiančias, nepalankias dvasias.

Pasak vieno Tibeto mokymų, savaitgalį buvo naikinančios dienos, todėl plaukus kirptis tomis dienomis reiškė kenkti sveikatai. Taip pat kirpykloje palikus plaukų buvo galima prarasti nuosavybę, neišvengti vagysčių, tai galėjo turėti įtakos naminių gyvūnų sveikatai. Juk augintiniai jaučia, kokie pavojai tyko šeimininkų, ir dėl to išgyvena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.