Depresija sergantis kaunietis artimuosius paliko nežinioje

Kauno policijos pareigūnai ieško sausio 8-osios rytą ir savo namų Vilijampolėje, Raudondvario plente išėjusio ir be žinios dingusio 43 metų Raimondo Freitako.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jan 21, 2014, 7:22 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:37 AM

„Mano vyras iš namų išėjo labai anksti, apie 6 valandą, kai aš su dukrelėmis dar miegojome. Jis serga depresija, todėl nesulaukusi dar tą pačią dieną kreipiausi į policiją, prašiau paskelbti paiešką“, - lrytas.lt sakė baisioje nežinioje gyvenanti Kristina Freitakienė.

Pasak kaunietės, jos sutuoktinis išeidamas nepasiėmė nei telefono, nei dokumentų. Kur jis galėjo nekeliauti taip pat neaišku, iki šiol neatsiranda žmonių, mačiusių atletiško kūno sudėjimo, apie 190 cm. ūgio tamsiaplaukį vyrą. Jis vilkėjo mėlynos spalvos sportiniu kostiumu, avėjo šviesios spalvos sportiniais bateliais.

„Raimundas reguliariai, kad dvi savaitės lankydavosi pas medikus, jam buvo leidžiami vaistai nuo depresijos. Sužinojau, kad paskutiniu metu jis šių vaistų nebegaudavo, medikai man pasakė, kad jis jų nebenorėjo vartoti“, - sakė nežinios kankinama kaunietė.

Moteris viliasi, kad pradingusį jos vyrą bei dviejų dukterų tėvą pavyks rasti gyvą ir sveiką. Ji prašo visų, mačiusių R.Freitaką ar bent žinančių, kuria kryptimi jis nuėjo pranešti policijos pareigūnams šiais telefono numeriais: (8 37) 303 406, (8 37) 303 395 arba 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.