Buvusio kariuomenės vado V.Tutkaus namas - suniokotas liepsnų

Penktadienio paryčiais nuo liepsnų gerokai nukentėjo buvusio Lietuvos kariuomenės vado Valdo Tutkaus namas. Didelį privatų namą gerokai suniokojo liepsnos – sudegė didelė stogo dalis.

Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Jan 24, 2014, 3:38 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:38 AM

Liepsnos įsisiautėjo paryčiais Paraudondvarių gyvenvietėje. Ugniagesiai–gelbėtojai į įvykį išlėkė po 4 val. ryto. Atvykus ugniagesiams, pastatas liepsnojo atvira ugnimi.

Aplinkui pagelbėti bandė paryčiais į kiemus išlėkę generolo leitenanto kaimynai. Gaisro metu žmonės nenukentėjo. 

„Smarkiai išdegė stogas. Galėjo būti problema ir su elektros instaliacija, bet čia tik spėlionės. Pareigūnai tiria visas versijas ir aiškinasi aplinkybes“, - sakė Paraudondvarių alėjos bendrijos pirmininkas Jokūbas Lileika.

Šiame privačių namų kvartale gyvena pasiturintys žmonės. Ar tai galėjo būti padegimas, J.Lileika nespėliojo: „Anksčiau pas mus tokių dalykų nėra nutikę, todėl nemanyčiau, kad tai galėjo būti padegimas.“

Paraudondvarių alėjos pirmininkas yra ir buvusio Lietuvos kariuomenės vado kaimynas. Todėl paryčiais pažadinęs gaisro traškesys išgąsdino visus kaimynus, kai kurie puolė padėti, tačiau ugniagesiai neleido artintis prie degančio pastato.

„Kuo galėjome padėti – padėjome . Mes užsukome dujas, toliau dirbo ugniagesiai. V.Tutkus mūsų bendrijos narys – esame pasiryžę generolui padėti finansiškai, ar kaip nors kitaip“, - kaimyno nelaimės sujaudintas kalbėjo J.Lileika. 

Generolas leitenantas V.Tutkus Paraudondvariuose gyvena su šeima. Gesinant liepsnas, vandeniu buvo smarkiai sulietas visas gyvenamasis pastatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.