Girtas vairuotojas susidūrė su kryžiumi

Panevėžio rajone neblaivaus vairuotojo taikiniu tapo akmeninis kaimo kryžius. Nukentėjo visi trys : ir kryžius, ir mašina, ir pats vairuotojas. 48–erių vyras dėl stuburo traumos gydomas ligoninėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Jan 28, 2014, 12:08 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:29 AM

Avarija įvyko pirmadienį apie 8 valandą ryto, Pakuodžiupių kaimo sankryžoje. Nuo kolektyvinių sodų pusės važiavęs automobilis „Renault Safrane“nevažiavo keliu, o užšoko ant sankryžos centre esančios salelės ir nestabdydamas rėžėsi į joje stovėjusį kryžių. Po smūgio įcementuotas senas akmeninis kryžiaus pagrindas nulėkė kelis metrus, o metalinė dalis su krucifiksu subyrėjo į šipulius.

Vairuotojui, 48–erių R.L., prireikė medikų pagalbos. Vyras patyrė juosmens pirmojo slankstelio lūžį, susitrenkė krūtinę ir ranką. Jis paguldytas į Respublikinės Panevėžio ligoninės neurochirurgijos skyrių.

Paaiškėjo, kad panevėžietis prie vairo sėdo neblaivus. Alkoholio matuoklis parodė, kad iš pat ryto vairuotojo organizme buvo 0,82 promilės alkoholio. Žinoma, kad pas draugus viešėjęs vyras automobilį per naktį laikė lauke. O rytą pradėjo juo važiuoti neatitirpdęs apledijusių langų. Kaimo žmonės dar ir antradienį vieni kitiems pranešinėjo naujieną: kaimas liko be kryžiaus, kuris šioje vietoje stovėjo ne vieną dešimtmetį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.