Pasiekti gaisrą gelbėtojams trukdė užgrūstas kiemas

Vilniuje ugniagesiai į bute penktame

Vilniaus ugniagesiai į gaisravietę negalėjo prasibrauti per automobiliais užgrūstą kiemą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilniaus ugniagesiai į gaisravietę negalėjo prasibrauti per automobiliais užgrūstą kiemą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 28, 2014, 1:43 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:18 AM

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, antradienio naktį 3 val. 48 min. gautas pranešimas, kad gaisras kilo sostinės Kalvarijų gatvėje 164 numeriu pažymėtame daugiabučiame name.

Kadangi ugnis įsiplieskė penktame aukšte, gelbėtojai į gaisravietę patekti mėgino su kopėčių automobiliu. Tačiau kieme ir jo prieigose buvo pristatyta daug automobilių, o degančio buto durys buvo šarvuotos. Išlaužti joms būtų reikėję laiko. Pasak ugniagesių, mašinų buvo tiek daug, kad pro jas pravažiuoti vietos nebuvo ir lengvajam automobiliui.

„Nepravažiavimas neturėjo lemiamos reikšmės gesinant gaisrą, nes degimas vyko ilgai. Smilko lova, patalynė“, - BNS sakė Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Edita Zdanevičienė.

Atvykus gelbėtojams į daugiabutį, laiptinėje buvo jaučiamas dūmų kvapas. Į butą gelbėtojai pateko 3 val. 52 min. iš gretimo balkono.

Dviejų kambarių bute, kambaryje sudegė sofa-lova, aprūko butas. Po 4 val. iš buto išnešta apdegusi 63 metų savininkė. Netrukus medikai konstatavo jos mirtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.