Grįžęs namo Pasvalio rajono gyventojas rado nusišovusį sūnų

Trečiadienį grįžęs namo Kalno kaimo (Pasvalio r.) gyventojas pastebėjo kraupų vaizdą. Viename gyvenamojo namo kambarių gulėjo negyvas 23 metų sūnus K.R. su šautine žaizda galvoje, šalia jo – medžioklinis šautuvas. Manoma, kad jaunuolis nusišovė.

Įtariama, kad jaunas Pasvalio rajono gyventojas nusišovė legaliai laikytu medžiokliniu šautuvu.<br>J.Stacevičiaus asociatyvinė nuotr.
Įtariama, kad jaunas Pasvalio rajono gyventojas nusišovė legaliai laikytu medžiokliniu šautuvu.<br>J.Stacevičiaus asociatyvinė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jan 30, 2014, 9:18 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:34 PM

Negyvą sūnų Pumpėnų seniūnijos gyventojas aptiko trečiadienį 13 val. Pirminiais duomenimis, jaunas vaikinas greičiausiai nusižudė. Šalia jo kūno su šautine žaizda galvoje gulėjo medžioklinis lygiavamzdis šautuvas. Jis priklausė mirusiajam, buvo laikomas legaliai.

K.R. atsisveikinimo laiško nepaliko, savižudybės motyvai nežinomi. Ši šeima buvo draskoma turtinių nesutarimų. Sūnus su tėvais konfliktavo, vietos policija yra gavusi ne vieną jų pareiškimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.