Per kraupią avariją Kaune žuvo jaunas vyras

Ketvirtadienio vakarą Kaune nutiko tragiškas eismo įvykis. Apie 20 val. 28 min. buvo pranešta, kad susidūrė automobiliai „Opel Astra“ ir „Mercedes Benz“.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jan 30, 2014, 8:41 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:25 PM

Nelaimė įvyko Karaliaus Mindaugo gatvėje, po M.K.Čiurlionio tiltu. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai iš automobilių vadavo prispaustus žmones.

Automobiliu „Opel Astra“ važiavęs 22 metų jaunuolis žuvo, panašaus amžiaus mergina – sunkiai sužalota. Automobilis buvo pažymėtas žaliu lapu, jį vairavo mergina. Ji išvežta į Kauno klinikas.

„Mercedes Benz“ vairuotojas rimtų sužalojimų nepatyrė.

Automobilis - visiškai sumaitotas

„Mercedes Benz“ vairavęs vaikinas buvo ištiktas šoko. Jis sakė negalintis atsigauti po avarijos, kurios metu žuvo žmogus.

„Aš vairavau, bet nieko nenoriu komentuoti. Avarijoje žuvo žmogus, pats suprantate“, – lrytas.lt žurnalistui sakė šoko ištiktas vairuotojas.

Kartu su juo vykę keleiviai pasakojo, jog avarija įvyko, kai merginos vairuojamas „Opel“ suko į kairę ir nepraleido nuo Šančių link „Akropolio“ važiuojančio „Mercedes Benz“.

„Viskas įvyko labai staiga. Sunku pasakyti, kodėl „Opel“ vairuotoja suko į kairę, iš priekio atvažiuojančią mūsų mašiną ji turėjo matyti. Ko gero, galvojo, kad prašoks“, – svarstė „Mercedes Benz“ su draugais vykusi mergina.

Automobiliams susidūrus, „Opel“ buvo nusviestas kelias dešimtis metrų, peršoko šaligatvį ir sustojo pievelėje.

Smūgio į keleivio pusę būta itin stipraus, automobilis „Opel“ sumaitotas neatpažįstamai. Iš metalo laužo krūva virtusio automobilio sunkiai sužeistą merginą ir šalia jos sėdėjusį vaikiną, kuris tikriausiai žuvo iš karto, teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams.

„Baisi, tragiška nelaimė. Kaip dabar jaustis tai merginai, juk šalia važiavęs per avariją žuvęs žmogus tikriausiai buvo jos draugas arba vyras“, – svarstė kraupaus avarijos vaizdo sukrėsti vairuotojai.

Sankryža – itin pavojinga

„Medikams atvykus, automobilyje užstrigęs vaikinas jau buvo miręs. Mergina į Kauno klinikas buvo pristatyta gyva. Kaip įvykiai klostysis toliau, sunku pasakyti“, – lrytas.lt sakė Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja.

Medikė minėjo, jog Karaliaus Mindaugo prospekte šalia M.K.Čiurlionio tilto esanti sankryža – itin pavojinga. Šioje vietoje labai dažnai įvyksta skaudūs eismo įvykiai.

Tą patį patvirtino tragedijos vietoje stabtelėję, kraupios avarijos vaizdų sukrėsti kauniečiai.

Nelaimės aplinkybes tiria Kauno policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.