Klaipėdietė žuvo pėsčiųjų perėjoje po „Mercedes“ ratais

Abejonės prie pėsčiųjų perėjos 61 metų klaipėdietei Nijolei P. kainavo gyvybę.

Abejonės prie pėsčiųjų perėjos 61 metų klaipėdietei Nijolei P. kainavo gyvybę.<br>Skaitytojo nuotr.
Abejonės prie pėsčiųjų perėjos 61 metų klaipėdietei Nijolei P. kainavo gyvybę.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Feb 2, 2014, 9:50 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:29 PM

Sekmadienį pavakare Klaipėdoje per gatvę neryžtingai mėginusią pereiti moterį partrenkė ir mirtinai sužalojo klaipėdietės nepraleidęs 28 metų Igorio A. vairuojamas automobilis „Mercedes Benz“.

Nelaimė įvyko tuomet, kai iš parduotuvės su pirkiniais ėjusi moteris iš skiriamosios žaliosios juostos bandė pereiti trijų eismo juostų gatvę, kuria mašinos važiuoja viena kryptimi. Klaipėdietė jau buvo įžengusi į pėsčiųjų perėją, o jos praleisti buvo sustoję pirmoje ir antroje eismo juostoje važiavę automobiliai.

Arčiausiai jos trečia juosta lėkęs „Mercedes Benz“ kiek pristabdė. Artėjančios mašinos išsigandusi pėsčioji grįžo atgal į skiriamąją juostą. Tai pamatęs „Mercedeso“ vairuotojas padidino greitį norėdamas pėsčiųjų perėją prašokti nesustodamas.

Tačiau kaip tik tuo metu, matyt, pagalvojusi, kad pristabdžiusi mašina ją praleis, klaipėdietė vėl žengė į gatvę ir buvo partrenkta automobilio. Smūgis nebuvo stiprus, nes „Mercedes“ nebuvo spėjęs išvystyti didelio greičio. Bet stiprokai mašinos stumtelėta moteris nesėkmingai nukrito ant asfalto ir stipriai susitrenkė galvą.

Iš paskos ligonį vežė privačios greitosios medicinos pagalbos brigada, kuri iš karto mėgino moteriai suteikti pagalbą, tačiau netrukus atvažiavusio reanimobilio ekipažas konstatvo klaipėdietės mirtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.