Kaktomuša Vilniuje: BMW X5 užsidegė, žuvo žmogus

Didelė avarija antradienio pavakarę įvyko Vilniaus pakraštyje. Susidūrus lengvajam automobiliui ir sunkvežimiui viena mašina užsidegė, žuvo žmogus. Po avarijos kelias ties nelaimės vieta buvo uždarytas.

Vilniuje kaktomuša susidūrė BMW X5 ir sunkvežimis, žuvo žmogus.<br>V.Balkūno nuotr.
Vilniuje kaktomuša susidūrė BMW X5 ir sunkvežimis, žuvo žmogus.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-03-04 16:55, atnaujinta 2018-02-15 17:40

Avariją Eišiškių pl. įvyko apie 16 val. 40 min. Į įvykio vietą atskubėję policijos patruliai iš karto paprašė atsiųsti ugniagesius ir greitosios pagalbos medikus.

Ugniagesių prireikė dėl to, kad po susidūrimo automobiliai užsidegė, viename buvo prispaustas žmogus. 

Vėliau Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad „Eišiškių pl. sankryžoje su Salininkų g. susidūrė du automobiliai, prispaustas žmogus, kuriam medikai konstatavo mirtį.“

Jau žinoma, kad susidūrė miesto link važiavęs automobilis BMW X5 ir priešinga kryptimi važiavęs sunkvežimis MAN, kuris gabeno cementą.

Pirminiais duomenimis, BMW X5 išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į priešais važiuojantį sunkvežimį. Per avariją iš karto žuvo apie 40 metų BMW vairuotojas. Jis važiavo vienas.

Pasak liudininkų, BMW X5 lenkė kitą transporto priemonę ir tiesiog nespėjo grįžti į savo eismo juostą.

Po susidūrimo BMW užsidegė. Degančią mašiną iš karto pabandė gesinti pro šalį važiavę vairuotojai. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad atskubėję ugniagesiai automobilį užgesino, o vėliau panaudoję gelbėjimo įrangą iš sumaitotos mašinos ištraukė žuvusį vairuotoją.

Po avarijos kelias šioje vietoje buvo uždarytas, transporto srautas nukreiptas aplinkiniais keliais.

Papildyta: Trečiadienio rytą Vilniaus policija apie šį įvykį išplatino pranešimą. Jame rašoma, kad apie 16 val. 40 min. Vilniuje, Eišiškių pl., automobilis BMW X5, vairuojamas I.K. (gim. 1983 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu krovininiu automobiliu MAN, kurį vairavo R.D. (gim. 1990 m.).

Po susidūrimo automobilis BMW X5 užsidegė (apdegė automobilio variklio skyrius).

Eismo įvykio metu žuvo automobilio BMW X5 vairuotojas.

Taip pat susidūrimo metu nuo transporto priemonių atšokusios detalės bei nuolaužos apgadino šalia važiuojantį automobilį BMW 525, kurį vairavo A.U. (gim. 1988 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.