Avariją sukėlęs girtas vilnietis neteks savo pamėgto BMW

Jaunas vilnietis, penktadienio vakarą sostinės pakraštyje būdamas girtas ir sukėlęs avariją, ne tik turės susimokėti tūkstantinę baudą, bet ir neteks savo automobilio BMW 318. Aštuoniolikmetis neblaivus prie vairo pakliūna jau ne pirmą kartą.

BMW vairuotojas girtas prie vairo policijai pakliuvo jau ne pirmą kartą.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
BMW vairuotojas girtas prie vairo policijai pakliuvo jau ne pirmą kartą.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Mar 7, 2014, 9:48 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:58 PM

Penktadienio vakarą Vilniaus pakraštyje, ties Grigiškėmis, nesuvaldytas automobilis BMW 318 rėžėsi į priekyje buvusio „Subaru Impreza“ galą. Žmonės per avariją nenukentėjo, tad vairuotojai galėjo tiesiog užpildyti eismo įvykio deklaracijas ir išsiskirstyti.

Tačiau paaiškėjo, kad avariją sukėlusio automobilio BMW vairuotojas yra neblaivus.

Į įvykio vietą atvažiavę policijos pareigūnai netruko nustatyti, kad BMW vairuotojas (gim. 1995 m.) girtas prie vairo pakliūną jau ne pirmą kartą. Šį kartą alkoholio matuoklis parodė, jog vaikino organizme yra 1,45 prom. alkoholio.

BMW vairuotoją kelių policija išsivežė su savimi apklausai, o jo mašina buvo užkelta ant techninės pagalbos automobilio ir nugabenta į policijos saugomą aikštelę. Jaunuoliui gresia tūkstantinė bauda. Įstatymai taip pat numato, kad ne pirmą karta pakliuvus prie vairo neblaiviam, konfiskuojamas automobilis.

Dėl BMW konfiskavimo dar turi pasisakyti teismas, tačiau pareigūnai neabejoja, kad avariją girtas penktadienio vakarą sukėlęs vaikinas su savo automobiliu jau gali atsisveikinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.