Raseinių r. nuo kelio nuskriejo „VW Passat“, vairuotojas žuvo

Vienas žmogus žuvo antradienį Raseinių rajone automobiliui nuskriejus nuo kelio ir atsitrenkus į šlaitą.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Mar 25, 2014, 6:21 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:17 AM

Incidentas dar prieš vidurdienį įvyko kelio Raseiniai–Ariogala 27 km. Pareigūnams buvo pranešta, kad nuo kelio nuvažiavo ir į griovio šlaitą trenkėsi automobilis „VW Passat“. Skambinę žmonės pareigūnų prašė iškviesti ir greitosios pagalbos medikus.

Kaip lrytas.lt sužinojo Raseinių policijos komisariate, atskubėję medikai 1976 m. gimusį vairuotoją bandė gaivinti, tačiau nesėkmingai. Vyriškis mirė.

Pasak pareigūnų, avarijos priežastys kol kas neaiškios. Vyriškis važiavo vienas. Liudininkai teigia, kad jo automobilis nuo kelio nuvažiavo staiga.

„Jam niekas nesutrukdė. Liudininkai nematė nei žvėriuko, nei ko nors kito, galėjusio sutrukdyti vairuotojui“,– teigia pareigūnai.

Kol kas manoma, kad vairuotojas žuvo per avariją. Tačiau taip pat bus tiriama ir versija, kad jam galėjo staiga sutrikti sveikata.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje redakcija sužinojo, kad į įvykio vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Tačiau gelbėjimo darbų jiems vykdyti nereikėjo. Ugniagesiai iš automobilio tik iškėlė žuvusio vairuotojo kūną.

Raseinių policijos komisariate dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.