Panevėžyje BMW vairuotojas stulpus numušė tarsi kėglius

„Du stulpai – tai jau rekordas“, – penktadienio rytą kraipė galvas bendrovės „Panevėžio gatvės“ darbuotojai. Naktį Nemuno gatvėje, žaliojoje juostoje net du metalinius apšvietimo stulpus numušė automobilis BMW, o jo vairuotojas pabėgo.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Mar 28, 2014, 9:25 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:25 AM

Netoli Nemuno ir T.Tilvyčio gatvių sankryžos gyvenantys žmonės vos prasidėjus penktadieniui, apie 3 val., prabudo nuo galingo smūgio garso. „Nubėgau prie lango ir pamačiau, kad skersai gatvės priešais mūsų namą stovi tamsios spalvos mašina su mirksinčiais žibintais, o nuo jos į kiemus bėga vienas žmogus. Tik tada pastebėjau, gatvėje nukritusius du gatvės apšvietimo lempų stulpus. Vienas jų buvo užvirtęs skersai važiuojamosios gatvės dalies, kitas – ant žole apsėtos skiriamosios juostos“, – lrytas.lt pasakojo šalia įvykio vietos gyvenanti panevėžietė.

Netrukus atvažiavę policijos pareigūnai rado tik aplamdytą automobilį BMW. Jo vairuotojas buvo pasprukęs. Šiuo metu dar nustatinėjama, kas šį automobilį vairavo. Pirminiais duomenimis, šis automobilis priklauso vienai uždarajai akcinei bendrovei. Pareigūnai tikisi, kad pavyks nustatyti, kas jį vairavo ir kaip kėgliu numušė stulpus. Kitu atveju, padarytą žalą turės atlyginti bendrovė, kuriai priklauso automobilis.

Jau dabar aišku, kad BMW lėkė milžinišku greičiu. Vos pravažiavęs Nemuno ir T.Tilvyčio gatvių sankryžą, automobilis užšoko ant žaliosios skiriamosios juostos ir ratais ardamas žemę vieną stulpą aplenkė, tačiau kitus du, stovinčius 35 metrai vienas nuo kito, numušė ir atsidūręs priešpriešinio eismo juostoje, sustojo skersai gatvės.

Viena ilgiausių Panevėžyje Nemuno gatvė – mėgstama naktinių greičio mėgėjų pasivažinėjimo vieta. Čia užfiksuota ne viena avarija. Vos prieš kelias dienas bendrovės „Panevėžio gatvės“ darbininkai pakeitė toje pačioje gatvėje, vos keli šimtai metrų nuo šios vietos stovintį apšvietimo stulpą. Jis liko pakrypęs stovėti po to, kai pernai gruodį į jį atsitrenkė kito naktinėtojo automobilis.

Prieš savaitę, kovo 22-sios vakare, panašiomis aplinkybėmis buvo numuštas gelžbetoninis stulpas Smėlynės gatvėje. Stulpą nulaužė ir į privataus namo tvorą įsirėmė automobilis „Volkswagen Golf“. Jo vairuotojas iš įvykio vietos paspruko pėsčiomis.

Tiesa, greitos kojos nuo atsakomybės vairuotojo neišgelbėjo. Policijos pareigūnai jau nustatė, kas vairavo „Volkswagen Golf“. Vairuotojui už pabėgimą iš avarijos vietos surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas, kaip jį nubausti, netrukus spręs Panevėžio miesto apylinkės teismas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.