Girto vairuotojo mašina atsidūrė griovyje aukštyn ratais

Po tragiškos šeštadienio nelaimės Utenos rajone, kai nuo policijos bėgdamas girtas vairuotojas pražudė taksistą ir dvi jo keleives, neblaivūs vairuotojai toliau siautėjo. Sekmadienio pavakarę Ignalinos rajone girtas vairuotojas sukėlė avariją, kurioje buvo sužeisti trys jo keleiviai.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2014-03-31 15:49, atnaujinta 2018-02-14 23:53

Avarija įvyko apie 17 valandą kelyje, esančiame tarp Strigailiškio ir Vaišniūnų kaimų. Neblaivaus 40 – mečio E.P. vairuojamas „Volkswagen“ markės automobilis atsidūrė griovyje aukštyn ratais. Vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, išvažiavo į priešpriešinę juostą ir griovyje apvirto. Paaiškėjo, kad vairuotojo organizme buvo 2,1 promilės alkoholio. Jis buvo uždarytas į policijos laikinojo sulaikymo kamerą.

Ant stogo griovyje nutūpusiame automobilyje be vairuotojo buvo dar dvi moterys ir vienas vyras. Visi keleiviai patyrė daugybinių traumų. Į ligoninę buvo nugabenti 35 – erių moteris J.D. ir jos bendraamžis gyvenimo draugas V.G. Medikų pagalbos prireikė ir automobiliu kartu su kaimynais važiavusiai 27 – erių L.B. Pačiam vairuotojui medikų pagalbos neprireikė. Visi keturi mašina važiavę žmonės gyvena tame pačiame, netoli Ignalinos esančiame Strigailiškio kaime.

Avarijos kaltininkas ir avarijoje aplamdyto automobilio savininkas E.P. jau buvo ne kartą baustas už tai, kad girtas važiavo dviračiu. Niekur nedirbantis vyras mėgsta išgerti. Tačiau būdamas neblaivus, vengdavo sėstis prie automobilio vairo. Todėl kai prireikdavo į miestą, jis sėsdavo ant dviračio. Kuriam laikui E.P. buvo sutramdęs savo silpnybę kiloti taurelę, tačiau ir vėl atleido vadžias.

Nelaimės vakarą draugija važiavo į gretimą kaimą, tačiau kelionės tikslo taip ir nepasiekė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.