Kaune automobilis „Opel“ nugriovė stulpą

Pasirodo, „Opel Zafira“ tik iš pažiūros lengvas, elegantiškas automobilis. Iš tiesų juo galima ir stulpus vartyti. Tuo trečiadienio pavakare įsitikino kaunietė, nutrenkusi betoninį elektros stulpą Vydūno alėjoje. Stulpas užtvėrė Vydūno alėją, kuri dėl K.Petrausko gatvės ir Savanorių pr. įkalnės tapo svarbia Kauno transporto arterija. Automobilių spūstys Vytauto prospekte nusidriekė net iki Stoties.

Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Apr 16, 2014, 7:29 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:06 PM

Apie 18 val. „Opel Zafira“ vairavusi moteris, kuri, pirminiais duomenimis, važiavo su mažamečiu vaiku, suko iš Gėlių rato į Vydūno alėją.

Ties posūkiu ji trenkėsi į stulpą, kuris virto išilgai Vydūno alėjos. Susidarė didelės spūstys, nepravažiavo miesto autobusai.

Piko metu Vydūno alėjoje būna itin daug automobilių, dėl K.Petrausko gatvės remonto.

Per avariją metu žmonės nenukentėjo.

„Negaliu pasakyti, kas atsitiko“, - laikydama vaiką ant rankų sutrikusi kalbėjo vairuotoja“, - „Lyg saulė apakino, pasirodė, kad galiu susidurti su kita mašina ir staiga mečiausi į kairę. Ir štai – stulpas“.

Moteris mano, jog ji lemiamą akimirką vietoj stabdžių paspaudė greičio pedalą, todėl ir pataikė į stulpą.

Įvykį tiriantys policijos pareigūnai šį eismo įvykį pavadino "laiminga nelaime" - stulpas nuverstas pačiu piko metu, jis galėjo užgriūti ant bet kurio iš vienas paskui kitą vora riedėjusių automobilių Vydūno alėjoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.