Girtas šešiolikmetis sužalojo du keturračiu vežtus vaikus

Pasivažinėjimas neregistruotu keturračiu motociklu šešiolikmečiui Radviliškio rajono gyventojui ir dviem kartu su juo važiavusiems ketverių metų berniukams vos nesibaigė tragedija.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

May 12, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:28 AM

Vairavimo patirties neturinčio nepilnamečio vairuojamas keturratis sekmadienio popietę Linkaičių kaime, Linkaičių gatvėje rėžėsi į pakelės medį.

Pranešimą apie avariją gavę pareigūnai išsiaiškino, kad neregistruotą keturratį 16 metų S.G. vairavo būdamas neblaivus. Po įvykio šiam nepilnamečiui nustatytas lengvas (0,96 prom.) girtumo laipsnis.

Į avariją patekęs S.G. medikų pagalbos atsisakė, tačiau jos prireikė abiems kartu su šešiolikmečiu važiavusiems mažamečiams.

Vienam į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikas atvežtam berniukui buvo diagnozuotas veido nubrozdinimas, apatinio voko žaizda. Medikai įtarė, kad šiam mažamečiui galvos sukrėstos smegenys.

Kitam ketverių metų berniukui diagnozuotas veido nubrozdinimas, galvos sumušimas ir galvos smegenų sukrėtimas.

Suteikus pagalbą abu berniukai buvo paguldyti į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikų Vaikų chirurgijos skyriaus palatą.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Avarijos kaltininkas – 16 metų S.G. - per apklausą paaiškino, kad keturratį nusipirko iš nepažįstamo žmogaus ir atvažiavo juo pas Linkaičiuose gyvenančią seserį pasivažinėti.

Nelaimė įvyko, kai jaunuolis savo keturračiu nusprendė pavėžinti ir du giminaičių berniukus.

Spėjama, kad vairavimo patirties neturintis, neblaivus vairuotojas keturračio nesuvaldė, nes važiavo pernelyg dideliu greičiu.

Po apklausos policijos komisariate S.G. buvo išleistas į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.