Pasvalyje įsirėžęs į „Audi“ žuvo motociklininkas

Pasvalyje šeštadienio vakarą žuvo 25 metų motociklininkas Aurimas V. Sportiniu motociklu važiavęs pasvalietis ties Smegduobių parku susidūrė su apsisukinėjančiu automobiliu „Audi 80“. Akimirksniu žuvęs motociklininkas įlėkė į automobilio saloną, sužeistas šalia vairuotojos sėdėjęs vyriškis. Beveik toje pačioje vietoje prieš kelerius metus avarijoje tarnybos metu žuvo policijos pareigūnas.

Pasvalietis motociklininkas per avariją žuvo iškart.<br>V.Balkūno asociatyvinė nuotr.
Pasvalietis motociklininkas per avariją žuvo iškart.<br>V.Balkūno asociatyvinė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2014-06-01 10:24, atnaujinta 2018-02-13 07:40

Avarija Panevėžio gatvėje, ties Smegduobių parku, įvyko 21 val. 18 min. Tuo metu į namus iš parko susiruošė išvažiuoti 38 metų Pasvalio rajono, Kiemėnų kaimo gyventoja L.V. Moteris, automobiliu „Audi 80“ išvažiuodama iš stovėjimo vietos kairiajame kelkraštyje ir bandydama gatvėje apsisukti, užtvėrė kelią nuo Pasvalio centro pusės Panevėžio gatve atvažiuojančiam motociklininkui.

Pasvaliečio Aurimo V. vairuojamas sportinis motociklas „Honda CBR 600RR“ trenkėsi į dešinį „Audi“ šoną. Nuo smūgio motociklininkas įlėkė į automobilio saloną. Nors jis ir dėvėjo saugos šalmą, šis nuo žūties pasvaliečio neapsaugojo, jis žuvo iškart.

Greitosios pagalbos automobiliu į Pasvalio ligoninę buvo išvežtas ir šalia „Audi“ vairuotojos sėdėjęs 35 metų R.Ž. Šis Pasvalio rajono gyventojas dėl sužalojimų paguldytas į chirurgijos-traumatologijos skyrių. Automobilio vairuotoja ir ant galinės sėdynės sėdėję du jos vaikai – mažametė mergaitė ir paauglys berniukas, nenukentėjo, tačiau patyrė šoką. Dar kurį laiką vaikai stovėjo prie sudaužyto automobilio, visai šalia žuvusio motociklininko kūno.

Smegduobių parkas – mėgstama pasvaliečių šeimų pramogų vieta. Ir šį šeštadienį ten buvo gausu tėvų su vaikais. Po nelaimės avarijos vietoje besibūriuojantys žmonės užjautė „Audi“ vairuotoją. Jų teigimu, motociklas lėkė gerokai didesniu nei toje vietoje leistinas 50 km/h greitis.

Beveik toje pačioje vietoje 2009 metų rugpjūtį tarnybos metu, skubėdamas į iškvietimą žuvo 25 metų Pasvalio policijos pareigūnas. Šio patrulio vairuojamas automobilis „Škoda Octavia“ trenkėsi į stulpą. Vairuotojas žuvo, jo kolega buvo sužeistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.