Sunkvežimio vairuotoją Vilniuje ištiko epilepsijos priepuolis

Vilniuje važiuojančio sunkvežimio vairuotoją pirmadienio rytą prie vairo ištiko epilepsijos priepuolis. Vilkikas rėžėsi į atitvarus ir juos apgadino.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-06-02 10:12, atnaujinta 2018-02-13 07:05

Incidentas Kirtimų g. ir Eišiškių pl. sankryžoje pirmadienį įvyko apie 8 val. 12 min. Policijai buvo pranešta, kad posūkyje vilkiko vairuotoją ištiko epilepsijos priepuolis, vilkikas išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą.

Paaiškėjo, kad, sunegalavus vairuotojui, sunkvežimis „Mercedes Benz“ išlaužė priešingos krypties eismo juostas skiriančius atitvarus ir trenkėsi į kelkraštį saugančius atitvarus.

Nevaldomas sunkvežimis kitų automobilių nekliudė, vairuotojas per incidentą fiziškai nenukentėjo. Tačiau greitosios pagalbos medikai jį vis tiek nuvežė į ligoninę dėl ištikusio epilepsijos priepuolio.

Policija susisiekė su įmonės, kuriai priklauso sunkvežimis, vadovais, šie pažadėjo atsiųsti žmones, kad sunkiasvoris automobilis būtų sugrąžintas savininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.