Vilniaus centre nuo viaduko nukrito sunkvežimis

Vilniuje pirmadienį įvyko baisi ir neįprasta avarija – nuo viaduko nukrito sunkvežimis. Medikų pagalbos prireikė mažiausiai trims žmonėms. Per avariją apgadinti mažiausiai penki automobiliai.

Vilniaus centre nuo viaduko nukrito sunkvežimis.<br>D.Umbraso nuotr.
Vilniaus centre nuo viaduko nukrito sunkvežimis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jun 2, 2014, 1:21 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:51 AM

Pranešimą apie nelaimę Vilniaus policija gavo apie 12 val. 17 min. Pareigūnams buvo pranešta, kad Geležinio Vilko g. nuo viaduko nukrito sunkvežimis.

Sunkiasvoris, pralaužęs užtvarus, krito ant A.Goštauto gatvės. Jo vairuotojui prireikė medikų pagalbos. Pirminiais duomenimis, sunkvežimio vairuotojo būklė sunki.

Krisdamas sunkvežimis kliudė apačioje buvusius du automobilius „Audi“. Šias mašinas apgadino ir sunkvežimis, ir iš viršaus krintančios viaduko konstrukcijos.

Prieš nuskriedamas žemyn, sunkvežimis rėžėsi į stovėjusį visureigį „Kia“ ir visiškai jį sumaitojo. Viaduko avarijos vietoje dar liko stovėti ir sudaužytas automobilis „VW Vento“, kuris irgi pakliuvo į šią mėsmalę.

Į įvykio vietą atskubėjo keli ugniagesių automobiliai ir kelios greitosios medicinos pagalbos brigados.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė agentūrai BNS sakė, kad į įvykio vietą buvo nusiųsti trys ugniagesių gelbėtojų automobiliai. Gelbėtojai iš sunkvežimio ir lengvojo automobilio ištraukė nukentėjusius žmones.

Pirminiais duomenimis, sunkvežimis vežė statybinių atliekų konteinerį.

Pirminiais duomenimis, medikų pagalbos prireikė mažiausiai trims žmonėms: sunkvežimio, automobilio „Kia“ vairuotojams ir automobiliu „VW Vento“ važiavusiam vaikui. 

Visi nukentėjusieji nuvežti į ligoninę.

Sužalotą sunkvežimio vairuotoją iš kabinos ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Pranešama, kad jo būklė yra sunki.

Pareigūnų vertinimu, eismo įvykis galėjo sukelti daug sunkesnių pasekmių – nukritęs bent keletą sprindžių į šalį sunkvežimis galėjo suknežinti po tiltu stovėjusius automobilius.

Avarija sutrikdė eismą Geležinio Vilko g. važiuojant Baltupių link. Pro tunelį nusidriekė didžiulė transporto grūstis, užsikimšo ir aplinkinės gatvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.