Neatidus vairuotojas Vilniuje nuskrido nuo kelio ir susižalojo

Išsiblaškęs ir didžiuliu greičiu, bet mažu automobiliu skriejęs vyras ketvirtadienį Vilniuje nulėkė nuo kelio ir atsidūrė ligoninėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jun 5, 2014, 4:57 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:45 AM

Ketvirtadienį apie 14 val. 35 min. Vilniaus policijai buvo pranešta, kad Vakariniame aplinkkelyje, ties sankryža su Sidaronių g., apvirto automobilis „Renault“. Pravažiuojantys žmonės pranešė, kad vairuotojas pats išlipo iš automobilio, tačiau jis yra sužeistas.

Į įvykio vietą atskubėję greitosios pagalbos medikai automobilio vairuotoją nuvežė į ligoninę.

Tuo tarpu policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes. Šiuo metu manoma, kad automobilis „Renault Twingo“ vis dėlto neapsivertė. Tačiau nuskriejęs nuo kelio ir lėkdamas tolyn, automobilis gerokai pašokinėjo aukštyn žemyn. Per incidentą jis buvo gerokai apgadintas.

Manoma, kad automobilio vairuotojas ne tik lėkė didžiuliu greičiu toje vietoje, kur leidžiamas greitis yra 60 km/val., bet ir buvo labai neatidus. Mašina Vakariniu aplinkkeliu atvažiavo nuo Lazdynų. Ties sankryža su Sidaronių g. kelias kyla į nedidelę kalvelę, o ant jos iš trečios eismo juostos leidžiama sukti tik į kairę. Priešais trečią eismo juostą išnyra nemaža saugos salelė.

Apie tai, kas vairuotojų laukia priekyje, juos informuoja kelio ženklai, kurių čia tikrai nemažai. Spėjama, kad lėkdamas didžiuliu greičiu vairuotojas tiesiog nestebėjo ženklų. Užkilus ant kalniuko kelias jam baigėsi...

Vyras dar bandė stabdyti (vėliau įvykio vietoje aptiktas 20 metrų stabdymo kelias), bet tai nepadėjo. Mašina rėžėsi į betoninius bortelius, juos suskaldė, užskrido ant saugo salelės, ją kirto ir nuskrido dar keliolika metrų.

Panašių avarijų šioje vietoje jau yra buvusi ne viena. Tačiau pareigūnai teigia, kad visų jų priežastis - nesaugus greitis ir vairuotojų neatidumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.