Nemenčinės plente BMW susidūrė su briedžiu, gyvūnas nugaišo

Vėlų ketvirtadienio vakarą Vilniuje, Nemenčinės plente, automobilis BMW susidūrė su briedžiu. Gyvūnas po kiek laiko nugaišo, žmonės per incidentą nenukentėjo.

Vilniaus pakraštyje BMW susidūrė su briedžiu, gyvūnas po kiek laiko nugaišo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Vilniaus pakraštyje BMW susidūrė su briedžiu, gyvūnas po kiek laiko nugaišo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jun 6, 2014, 12:14 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:32 AM

Nelaimė įvyko apie 23 val. neapšviestame kelio ruože, ties „Norfa“ parduotuve, netoli sankryžos su Kairėnų g. 

BMW automobiliu važiavo du jauni vyrai. Automobilio vairuotojas lrytas.lt pasakojo, kad briedis atbėgo iš kairės pusės, iš žalios skiriamosios juostos.

„Iš tiesų jie buvo du. Vienas prabėgo per kelią. Pristabdžiau, mes dar pasukome galvas ir pažiūrėjome, kas čia buvo. Ir tuo metu antras tiesiog užšoko ant priekinio stiklo. Aš jo net nemačiau. Iš tamsos išniro“, - pasakojo vairuotojas.

Ant automobilio užvirtęs briedis suniokojo priekinį stiklą, sulankstė stogą, nulaužė veidrodėlį ir nusirito į dešinę pusę.

Per avariją žmonės nenukentėjo. Abu jaunuoliai važiavo prisisegę saugos diržais, tai juos ir apsaugojo nuo sužalojimų.

„Jei nebūtume prisisegę, dabar abu būtume kiauromis galvomis. Stiklas į saloną sulindo, stogas nusileido...“, - vėliau įvykio vietoje lrytas.lt sakė BMW keleivis.

Briedžio likimas – liūdnesnis. Gyvūnas iš pradžių dar buvo gyvas. Nors po avarijos kraujo nesimatė, buvo akivaizdu, kad lūžusios jo galinės kojos. Pradžioje jis dar bandė šliaužti miško link, bet pajudėjęs vos kelis metrus ir pasiekęs aukštesnė žolę ten pasiliko. 

Policija į įvykio vietą iškvietė medžiotojus, kad šie pasirūpintų sužalotu gyvūnu. Tačiau šis nugaišo dar iki atvažiuojant medžiotojams.

Apie 23 val. 27 min. Galvės g. ir Kazbėjų g. gatvėje įvyko dar vienas panašus incidentas su briedžiu. Automobilis irgi parbloškė į važiuojamąją dalį išėjusį gyvūną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.