Judrioje Vilniaus gatvėje automobilis ir vėl partrenkė briedį

Vilniuje – dar vienas automobilio ir briedžio susidūrimas. Žmonės per incidentą nenukentėjo, jaunam briedžiui susidūrimas buvo pražūtingas.

Judrioje Vilniaus gatvėje susidūrė automobilis ir briedis, žmonės nenukentėjo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Judrioje Vilniaus gatvėje susidūrė automobilis ir briedis, žmonės nenukentėjo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Jun 9, 2014, 12:57 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:35 AM

Incidentas sekmadienį apie 23 val. 40 min. įvyko Geležinio Vilko g., netoli sankryžos su Ateities g. Automobilio „Opel Zafira“, važiavusio miesto centro link, vairuotojas vėliau sakė, kad briedis į kelią jam išbėgo iš kairės.

„Dar bandžiau stabdyti, tačiau tai nepadėjo“,- sakė vairuotojas.

Ant automobilio užšokęs briedis suskaldė automobilio stiklą, nulaužė veidrodėlį, sulankstė mašinos šoną iš vairuotojo pusės, išdaužė galinį keleivio stiklą.

Vairuotojas nenukentėjo (jis važiavo vienas). Tuo tarpu briedžio likimas liūdnesnis. Po avarijos jis dar buvo gyvas, tačiau sunkiai sužalotas ir gulėdamas ant gatvės dar kurį laiką kankinosi.

Likus pusvalandžiui iki avarijos briedis buvo pastebėtas vaikštantis netoli Kalvarijų g. Žmonės žinia apie pastebėtą gyvūną buvo pradėję dalintis socialiniame tinkle „Facebook“. Netrukus įvyko avarija Geležinio Vilko g. Tikėtina, kad su automobiliu susidūrė tas pats briedis, kurį žmonės matė Kalvarijų g.

Incidentas šiek tiek apsunkino eismą Geležinio Vilko g.

Praėjus maždaug porai valandų toje pačioje Geležinio Vilko g., netoli Santariškių, automobilis vėl susidūrė su laukiniu gyvūnu. Ši kartą buvo partrenkta stirna. Žmonės nenukentėjo.

Tai ne pirmas atvejis šią savaitę Vilniuje, kai automobiliai miesto ribose susiduria su laukiniais gyvūnais. Vėlų ketvirtadienio vakarą Vilniuje, Nemenčinės plente, automobilis BMW irgi susidūrė su briedžiu. Gyvūnas po kiek laiko nugaišo, žmonės per incidentą nenukentėjo.

Tą patį vakarą dar vienas automobilis su briedžiu susidūrė ir Galvės g. Žmonės tąkart irgi nenukentėjo, gyvūnas nugaišo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.