Vos išvengęs susidūrimo su stirna automobilis nuskriejo į griovį

Šalčininkų rajone ankstų pirmadienio rytą vos išvengęs susidūrimo su stirna automobilis nuskriejo į griovį. Žmonės per incidentą nenukentėjo, tačiau mašina apgadinta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 9, 2014, 3:43 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:11 AM

Nors avarija įvyko dar 5 val. ryto, į policiją automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas kreipėsi tik apie 13 val.

Vyriškis tvirtino, kad kelyje Eišiškės–Pirčiupis, prie Pulstokų kaimo, į kelią staiga išbėgo stirna. Vairuotojas pasuko vairą, automobilis nuskriejo į griovį ir apsivertė.

Žmonės per incidentą nenukentėjo, apgadintas automobilis, jis draustas kasko draudimu.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad vien birželį Vilniaus apskrityje užregistruota 11 automobilių susidūrimų su stirnomis ir penki – su briedžiais.

Vien praėjusią naktį užregistruoti du tokie incidentai. Apie 23 val. 40 min. automobilis „Opel Zafira“ susidūrė su briedžiu. Žmonės nenukentėjo, o briedis buvo sužeistas ir visą naktį kankinosi ant kelio. Vilniuje taip ir neatsirado žmonių ar tarnybų, galinčių pasirūpinti sužeistu žvėrimi ir nutraukti jo kančias.

Dar ir pirmadienį apie 9 val. briedžio agonija tebetruko toje pačioje vietoje.

Aplinkos ministerija pranešė, kad dėl šios sunkiai suvokiamos situacijos, kai neatsirado, kam pasirūpinti briedžiu, jau pradėtas tyrimas.

Tą pačią naktį, apie 0 val. 39 min., Geležinio Vilko gatvėje automobilio „Nissan“ vairuotojas kelyje partrenkė stirną. O paryčiais, apie 4 val. 57 min., taksi automobilio vairuotojas policijai pranešė, kad Vilniuje, S.Batoro gatvėje mato keliu vaikštinėjantį briedį. Atvykęs patrulių ekipažas gyvūno neberado.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.