Policija kol kas negali atskleisti mažos dviratininkės žūties

Alytaus policijos pareigūnai kol kas negali iki galo atskleisti tragiškos vienuolikmetės dviratininkės žūties aplinkybių. Mergaitė žuvo pakliuvusi po sunkvežimio ratais. Antradienį policija kreipėsi į visuomenę ir prašo atsiliepti nelaimės liudininkus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 2:09 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:14 AM

Kaip rašoma Alytaus policijos pranešime, pareigūnai prašo atsiliepti gegužės 29 d. eismo įvykį Dainų slėnyje mačiusius liudininkus.

Gegužės 29 d. apie 15 val. 50 min. Alytuje, J.Basanavičiaus g., 2002 m. gimusi mergaitė, vairuodama dviratį ir važiuodama kelkraščiu, neišlaikiusi pusiausvyros pargriuvo po pravažiuojančio krovininio automobilio „Iveco 260E37“, kurį vairavo E.S. (gim. 1989 m.), galiniais ratais. Eismo įvykio metu dviratininkė žuvo.

Pareigūnai ragina eismo įvykį mačiusius ir galinčius suteikti daugiau informacijos liudininkus pranešti Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, tel.: (8 315) 55 600, 55 654 arba bendruoju pagalbos tel. 112.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, pareigūnai patikrino sunkvežimio vairuotojo E.S. blaivumą. Alkoholio matuoklis parodė 0,00 prom.

Alytaus dainų slėnyje šiuo metu vyksta intensyvios statybos. Čia statomas pėsčiųjų ir dviratininkų tiltas per Nemuną. Pirminiais duomenimis, mergaitę suvažinėjęs sunkvežimis į statybos aikštelę buvo atvežęs statybinių medžiagų ir jas palikęs darbininkams važiavo toliau.

Vėliau vairuotojas sakė matęs, kad prasilenkia su trimis dviratininkais – dviem vaikais ir jų trenere.

Pasak vairuotojo, berniukas ir trenerė jau buvo beveik prasilenkę su sunkvežimiu, o iš paskos važiavusi mergaitė įvažiavo į nedidelę duobę, susvyravo ir nukritusi pateko po galiniu sunkiasvorio ratu.

Atvažiavę greitosios pagalbos medikai vaikui padėti jau niekuo negalėjo. Mergaitė buvo mirusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.