Kaune ant šlaito medžių pakibo mikroautobusas, sužeisti žmonės

Pirmadienį Kaune, netoli prekybos centro „Mega“, įvyko skaudi avarija – maršrutinis taksi „Ford Transit“ Šilainiuose, ties Rasytės ir Jotvingių gatvių sankirta nulėkė nuo skardžio ir atsitrenkė į medį. Sužeisti du žmonės, viena moteris nuvežta į Kauno klinikas.

Mikroautobusas kirto nedidelę aikštelę, peršoko gatvės atitvarą, nulėkė nuo skardžio ir atsitrenkė į medį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Mikroautobusas kirto nedidelę aikštelę, peršoko gatvės atitvarą, nulėkė nuo skardžio ir atsitrenkė į medį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jun 16, 2014, 2:06 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:48 PM

Liudininkai pasakojo, kad 15 numeriu pažymėtas mikroautobusas važiavo nuo prekybos centro „Mega“ pusės. Sankryžoje su Jotvingių gatve turėjo sukti į dešinę, tačiau nuvažiavo tiesiai. Viena keleivė prieš sankryžą paprašė sustoti, tačiau mikroautobusas nemažindamas greičio nulėkė tolyn. Mašina kirto nedidelę aikštelę, peršoko gatvės atitvarą, nulėkė nuo skardžio ir atsitrenkė į medį. Iš viso „Ford Transit" važiavo 4 keleiviai ir vairuotojas.

„Nesuvokiu, kas atsitiko“, – įvykio vietoje stebėjosi vairuotojas, gyvenantis visai netoli šios sankryžos. Jis pasakojo keleivius vežiojantis daugiau kaip keturis dešimtmečius ir niekada nebuvo patyręs tokios nelaimės.

Kaunietis tikino neturėjęs jokių sveikatos sutrikimų, tačiau šįkart turbūt kažkas nutiko, ir jis trumpam prarado sąmonę.  Medikai vyriškį apžiūrėjo, tačiau į gydymo įstaigą nevežė. Kartu su pareigūnais jis nuvyko į policijos komisariatą.

Į avarijos vietą išsiųsti trys greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Gelbėtojai netrukus ištraukė smarkiai suniokotą mikroautobusą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.