Kauno pakraštyje per vilkiko avariją sužeistas vairuotojas

Sekmadienio rytą dėl vilkiko avarijos kuriam laikui buvo paralyžiuotas eismas judrioje Kauno transporto arterijoje - link Marijampolės vedančiame Vakariniame aplinkkelyje.

Nelaimė įvyko, kai Lenkijos piliečio vairuojamas vilkikas leisdamasis nuo kalno rėžėsi į atitvarus.<br>N.Povilaičio nuotr.
Nelaimė įvyko, kai Lenkijos piliečio vairuojamas vilkikas leisdamasis nuo kalno rėžėsi į atitvarus.<br>N.Povilaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jun 22, 2014, 11:17 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:56 PM

Pranešimą apie eismo įvykį ir sutrikdytą eismą Kauno Kelių policijos valdyba gavo apie 9 val. 24 min.

Nelaimės įvyko, kai vilkikas su lenkiškais registracijos numeriais leidžiantis nuo kalno rėžėsi į kelio atitvarus. Nuo smūgio sumaitota sunkiasvorio kabina liko gulėti, o priekaba visiškai užblokavo kelią.

Nelaimės metu buvo sužeistas vilkiko vairuotojas. Jis išvežtas į gydymo įstaigą. Policijos duomenimis, jo patirti sužalojimai nėra sunkūs, pavojus gyvybei negresia.

Dėl avarijos Vakariniam aplinkkeliui Marijampolės kryptimi tapus nepravažiuojamam, policija automobilius nukreipė kitais keliais.

Apie 10 val. 45 min. Kauno Kelių policijos pareigūnai lrytas.lt žurnalistą informavo, jog netrukus turėtų prasidėti avarijos likvidavimo darbai. 

Pasak pareigūnų, laukiama kol atvyks sunkiasvorė technika nuo kelio patrauksiantį abi eismo juostas užblokavusią vilkiko priekabą.

Apie 13 val. pareigūnai informavo, jog kelią užtvėrusi vilkiko priekaba patraukta į šoną, automobilių eismas atnaujintas.

Manoma, kad avariją galėjo lemti ir prastos oro sąlygos. Sekmadienį nuo ankstyvo ryto Kaune dulkia lietus. Vieta, kurioje lenko vairuotas vilkikas rėžėsi į atitvarus - gana pavojinga. Leisdamiesi nuo kalno tiek vilkikai, tiek lengvieji automobiliai čia išvysto nemažą greitį.

Nuokalnėje, pirmoje eismo juostoje įrengtas nusukimas link Raudondvario plento. Būna, jog iš paskos lekiantys vairuotojai per vėlai pastebi greitį sumažinusios ir dešinėn sukti besirengiančius automobilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.