Pasvalio rajone girtas emigrantas suvažinėjo buvusią mokytoją

Krinčino miestelyje – tragiška avarija. Rytą ramia gatvele einančią garbaus amžiaus buvusią mokytoją partrenkė ir mirtinai sužalojo automobilis. Suradus iš avarijos vietos nuvažiavusį automobilį paaiškėjo, kad jį vairavęs neseniai iš užsienio grįžęs 27 metų vietinis jaunuolis – smarkiai apgirtęs.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jun 24, 2014, 11:05 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:44 PM

Avarija Krinčino miestelyje, A.Vienažindžio gatvėje, įvyko pirmadienį, 8 val. 35 min. Pirminiais duomenimis, automobilį „Volkswagen Passat“ vairavęs 27 metų krinčinietis M.J. nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir kliudė kelio važiuojamosios dalies pakraščiu ta pačia kryptimi ėjusią 86 metų S.Ch. Senutė nuo sužalojimų žuvo vietoje.

Žmogų mirtinai sužalojęs vairuotojas iš avarijos vietos nuvažiavo, tačiau vėliau buvo surastas. Paaiškėjo, kad prie vairo M.J. sėdo ne tik neturėdamas teisės vairuoti, tačiau ir smarkiai apgirtęs. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,33 promilės).

Šis jaunas vyras neseniai grįžo iš užsienio, kur dirba. Vietos gyventojų teigimu, ir automobilį, kuriuo suvažinėjo senutę, jis pirko už emigracijoje uždirbtus pinigus.

Girto vairuotojo auka – ilgametė vietos mokytoja. Ji ne vieną krinčiniečių kartą mokė geografijos. Mirtis jos tykojo vos išėjusios iš namų – ji gyveno visai netoli avarijos vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.