Daugiabučio kieme vilniečio mašina partrenkė moterį ir išvažiavo

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir ieško sostinės gyventojo, daugiabučio kieme automobiliu partrenkusio moterį ir iš įvykio vietos išvažiavusio.

Vilniaus policija aiškinasi aplinkybes avarijos, per kurią sužalota moteris, o automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus policija aiškinasi aplinkybes avarijos, per kurią sužalota moteris, o automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2014, 1:38 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:03 AM

Penktadienį apie 11 val. 53 min. Vilniaus pareigūnams paskambinęs R.Jankausko g. gyventojas pranešė, kad daugiabučio kieme automobilis, kurio vairuotoją vyriškis pažįsta, partrenkė 56 metų pranešėjo žmoną. Automobilis po avarijos iš įvykio vietos nuvažiavo.

Vyras žmoną parvedė namo ir apie incidentą pranešęs policijai, iškvietė greitosios pagalbos medikus. Šie apžiūrėję moterį konstatavo kelio nubrozdinimą ir galvos sumušimą. Į ligoninę moters vežti nereikėjo, ji palikta gydytis namuose.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.