BMW Panevėžyje nušlavė tvorelę ir stulpą, medikai išsivežė vaiką

"Automobilis neberemontuojamas. Tačiau visa laimė, kad žmonės nenukentėjo“, – sakė lrytas.lt jaunas panevėžietis, šeštadienį apžiūrinėdamas smarkiai sudaužytą savo automobilį BMW 6. Visai neseniai nusipirktą BMW jis sudaužė šeštadienio pavakarę pačiame Panevėžio centre. Vairuotojas teigė, kad tik laimingo atsitiktinumo dėka slystantis automobilis nekliudė su tėvais per perėją ėjusio penkiamečio berniuko. Išsigandęs ir pargriuvęs vaikas tik nusibrozdino. Tačiau sekmadienį išplatintoje policijos suvestinėje rašoma, kad vaiką BMW vis dėlto kliudė.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jun 28, 2014, 8:46 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:02 AM

Avarija J.Basanavičiaus gatvės-Savanorių aikštės T formos sankryžoje įvyko 16 val. 38 min. Kaip lrytas.lt sakė BMW 6 vairuotojas, jam važiuojant nuo Smėlynės gatvės antrąja juosta, priekyje važiuojantis automobilis užstabdė. Bandydamas išvengti susidūrimo, vairuotojas ėmė stabdyti ir pasuko vairą, automobilis ėmė slysti. Tuo metu per perėją jau ėjo žmonės. Slystantis BMW jų nekliudė, tačiau rėžėsi į apsauginę tvorelę ir apšvietimo stulpą, ir juos sulaužęs sustojo ant šaligatvio.

„Iššokęs iš mašinos pribėgau prie žmonių, ėjusių per perėją, jų vaikas verkė. Klausiau, ar jie nesužeisti“, – pasakojo avarijos kaltininkas. Jam penkiamečio berniuko tėvai paaiškino, kad automobilis jo nekliudė. Vaikas išsigando ir nusibrozdino, kai tėvams jį patraukus už rankos, parkrito.

„Tėvai jau buvo susiruošę išeiti, kai kiti žmonės paragino juos vežti vaiką į ligoninę apžiūrėti, todėl jis greitąja buvo išvežtas į ligoninę“, – sakė avariją sukėlęs vyriškis. Netrukus jis sužinojo, kad medikai mažamečiui iš tiesų jokių rimtų traumų nenustatė.

Tai, kad BMW nekliudė žmonių, lrytas.lt šeštadienį neoficialiai patvirtino ir Panevėžio apskrities policijos komisariato atstovai. Automobilio vairuotojas avarijos metu buvo blaivus. Tačiau sekmadienio rytą išplatintoje Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje rašoma kitaip.

"Birželio 28 d. 16.38 val. Panevėžyje, J.Basanavičiaus g., blaivus D. K., gimęs 1984 m., gyv. Panevėžyje, vairuodamas automobilį BMW 645 IC, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, automobilis nevaldomas trenkėsi galine dalimi į gatvės apsaugines tvoreles, gatvės apšvietimo stulpą, juos nulaužė ir kliudė prie pėsčiųjų perėjos stovėjusį mažametį. Eismo įvykio metu nukentėjo mažametis. Jam VšĮ „Respublikinė Panevėžio ligoninė“ nustatytas dešinės alkūnės nubrozdimas, išleistas gydytis ambulatoriškai. Apgadintas automobilis."  Panevėžiečiui D.R. ne tik teks atsakyti dėl avarijos, bet ir ieškoti kito automobilio. Visai neseniai įsigyto 2005 metų gamybos BMW 6, jo nuomone, nebeapsimoka remontuoti. Šis automobilis „Kasko“ draudimu nebuvo draustas. „Keturiasdešimt septyni tūkstančiai kaip į orą“, – konstatavo vyriškis, nepageidavęs viešinti savo pavardės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.