Kauno policija ieško mirtino šuolio į upę liudininkų

Sekmadienį vakare, apie 20.56 val. Bendrajame pagalbos centre buvo gautas ne vienas pranešimas apie Kaune, Nemuno upėje, ties Amfiteatru plūduriuojantį vyriškos lyties skenduolį. Buvo iškviesti Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnai, kurie Nemuno upėje ieškojo skenduolio kūno, tačiau pastarasis dar nerastas.

Nuo Vytauto Didžiojo tilto nušoko žmogus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Nuo Vytauto Didžiojo tilto nušoko žmogus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 15, 2014, 5:42 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:22 PM

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka šio įvykio ir jo aplinkybių patikslinimą. Nepatvirtintais duomenimis vyras į Nemuno upę galėjo nušokti nuo Vytauto Didžiojo tilto ar jo prieigų.

Asmenis, mačiusius šį įvykį, ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų valdybos Asmenų paieškos skyriaus pareigūnus telefonais: 8 (37) 303 450, 303 359, arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Portalo lrytas.lt duomenimis, manoma, kad į upę šoko liepos 13 d. savo draugę nužudęs vyriškis.

Tą patį vakarą, liepos 13 d. apie 21 val. gautas pranešimas, kad dega vienas Raudondvario pl. butų. Užgesinus gaisrą, bute rastas ten gyvenusios pilietės N.B.B. (gimusios 1982 m.) apdegęs kūnas su akivaizdžiomis smurto žymėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.