Pagėgių seniūnijoje naktį gaisre žuvo žmogus

Šeštadienio paryčiais, 3 val. 48 min. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Pagėgių sav., Pagėgių sen., Bajėnų k. dega gyvenamas namas. Apie gaisrą pranešė į fermą einantys žmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-19 08:55, atnaujinta 2018-02-11 21:16

Ankstų rytą eidami į darbą jie pastebėjo, jog atokiau kelio esančio namo kieme išmėtyti apdegę patalai, o greta verandos stovi dviratis. Prašalaičiams kilo įtarimas, jog viduje gali būti žmogus.

Ugniagesiai namo šeimininko kūną rado kambaryje.

Įtariama, jog vyras prieš mirtį išnešė į kiemą pradėjusius rūkti patalus ir grįžo į namo vidų gesinti ugnies. Tačiau įkvėpęs dūmų prarado sąmonę ir žuvo gaisre.

Kol kas sunku pasakyti, kuriuo laiku žuvo namo šeimininkas. Kadangi sudegęs namas stovėjo toliau nuo kelio, o šeštadienio rytą Bajėnų kaimą gaubė tirštas rūkas, smilkstantį pastatą iš toliau buvo sudėtinga pastebėti. Todėl, nors pranešimas Bendruoju pagalbos centro telefonu gautas prieš 4 val., gali būti, jog žmogus mirė gerokai anksčiau.

Žinoma, jog vienas gyvenęs žuvusysis ne sykį yra sukėlęs gaisrą rūkydamas lovoje. Vyrui spalį būtų sukakę 60 metų.

Artimieji pasakoja, kad prieš dešimtmetį, vyrui bežiūrint televizorių, į jo namą trenkė žaibas. Iškrova buvo tokia stipri, kad iš elektros paskirstymo dėžučių iššoko laidai, o rozetės išlėkė iš lizdų. Tačiau tuo metu vyras nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.