Šilutės rajone – girtų jaunuolių skrydis į žiedinę sankryžą

Penktadienio rytą Šilutės rajone, Traksėdžių gyvenvietėje, įvyko avarija, kurią sukėlė neblaivūs jaunuoliai. Apie tai 5 valandą ryto pranešė pro šalį važiuojantis vairuotojas.

Girti jaunuoliai pasivažinėti nusprendė ankstyvą rytą.<br>A.Vaišnoro nuotr.
Girti jaunuoliai pasivažinėti nusprendė ankstyvą rytą.<br>A.Vaišnoro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaišnoras

Aug 1, 2014, 8:31 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:43 PM

Atvykus į eismo įvykio vietą paaiškėjo, kad du Pagėgių savivaldybės gyventojai, važiuodami Šiauriniu aplinkkeliu Traksėdžių gyvenvietės link, nepasirinko saugaus greičio ir įvažiavę į jį rėžėsi į žiedinės sankryžos salelės bortelį, nuvertė kelio ženklą ir perskridę žiedo salelę sustojo už jos.

Greitis buvo nemažas - stabdymo žymės driekėsi apie pusšimtį metrų.

Pareigūnai patvirtino, kad vairuotojas buvo visiškai girtas – į alkotesterį pripūtė 2,52 promilės. Automobilyje buvo gausu užkandžių bei tuščios ir pilnos alaus butelių taros.

Avarijos kaltininkas dar bandė nuplėšti automobilio numerius, tačiau to jam nepavyko padaryti. Kaip paaiškėjo vėliau, automobilis „Nissan Primera“ buvo neregistruota. Pareigūnai įtaria, kad automobilis gali būti ir techniškai netvarkingas.

Įsirėžus į žiedinės sankryžos salelę iškrito automobilio amortizatorius, sprogo padangos, išsiliejo tepalai - prireikė ugniagesių pagalbos, kad šie išvalytų važiuojamąją kelio dalį.

Eismo įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.