Vilniuje į stulpą rėžėsi numirėlį vežęs automobilis

Penktadienio vakarą į stulpą įsirėžė negyvą žmogų gabenęs laidojimo namų simbolika paženklintas mikroautobusas. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko staiga sutrikus mikroautobuso vairuotojo sveikatai.

Laidojimo paslaugų įmonės automobilis, vežęs negyvą žmogų, Vilniuje trenkėsi į stulpą.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Laidojimo paslaugų įmonės automobilis, vežęs negyvą žmogų, Vilniuje trenkėsi į stulpą.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Aug 1, 2014, 8:35 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:16 PM

Pranešimą apie avariją Antakalnio g. Vilniaus policija penktadienį gavo apie 19 val. 20 min. Buvo pranešta, kad į stulpą trenkėsi automobilis, vairuotojui reikia greitosios pagalbos medikų.

Atskubėjus pareigūnams paaiškėjo, kad į stulpą visai greta reguliuojamos pėsčiųjų perėjos trenkėsi mikroautobusas „VW Transporter“, pažymėtas laidojimo namų „Luvi“ logotipais. Vairuotojas labai smarkiai nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, nesuvaldytas mikroautobusas į stulpą trenkėsi, kai jo 35 metų vairuotoją ištiko epilepsijos priepuolis. Greitosios pagalbos medikai vyrą nuvežė į ligoninę. Per avariją jis beveik nenukentėjo, tačiau gydytojai teigia, kad būtina patikrinti jo bendrą sveikatos būklę.

Dar prieš išvežant vyriškį į ligoninę, pareigūnai jo paprašė pasitikrinti alkoholio matuokliu. Vyras buvo visiškai blaivus. Kaip vėliau įvykio vietoje lrytas.lt žurnalistui sakė vienas įvykio liudininkas, avarija įvyko tuščioje gatvėje. Esą automobilių aplinkui nebuvo, tačiau ties perėja stovėjo pėstieji.

„Išgirdau smūgį. O paskui pamačiau jau į stulpą atsitrenkusią mašiną. Greičio didelio nebuvo, bet žmonėms būtų užtekę... Stulpas juos apsaugojo“, - sakė įvykio liudininkas.

Laidojimo paslaugas teikiančios įmonės mikroautobusu buvo gabenamas miręs žmogus. Pareigūnai surado įmonės direktorių, jis pažadėjo kaip tik įmanoma greičiau atvykti į avarijos vietą ir pasirūpinti apdaužytu mikroautobusu bei negyvu žmogumi jo viduje.

Įmonės direktorius į Antakalnį Vilniuje išskubėjo iš Utenos. Jo avarijos vietoje iki pat galo laukė pareigūnai, saugoję sudaužytą mašiną ir viduje esantį negyvėlį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.