Paskraidė: „Rover“ nulaužė medį, girtas vairuotojas ligoninėje

Vienas žmogus buvo sužalotas ankstų šeštadienio rytą Vilniuje nesuvaldytam automobiliui „Rover“ nuskridus nuo kelio, įsirėžus į medžius ir apsivertus. Paaiškėjo, kad automobilio nesuvaldęs vairuotojas buvo girtas.

Medis vietos gyventojus apsaugojo nuo didelių nuostolių.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Medis vietos gyventojus apsaugojo nuo didelių nuostolių.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Aug 2, 2014, 8:48 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:07 PM

Incidentas Nemenčinės pl., kiek atokiau nuo pagrindinio kelio, įvyko apie 5 val. 50 min. Vingiuotame kelyje nesuvaldytas automobilis „Rover“ viename iš posūkių nuvažiavo nuo kelio, rėžėsi į obelį, ją nulaužė ir apvirto.

Per avariją sužalotas automobilio vairuotojas. Jį greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Pirminiais duomenimis, vyras patyrė įvairių sumušimų.

Tad prieš išvežant vairuotoją į ligoninę policija spėjo išsiaiškinti, kad vyriškis girtas. Jam nustatytas 1,74 prom. girtumas.

„Rover“ į medį rėžėsi visai greta gyvenamojo namo. Obelis sulaikė skriejantį automobilį ir vietos gyventojus apsaugojo nuo didelių nuostolių. Jei medis nebūtų sulaikęs automobilio, jis būtų įskriejęs į kiemą, sumaitojęs šeimininkų mašiną ir apgadinęs gyvenamąjį namą.

„Garsas net nebuvo labai didelis. Atrodė, tarsi didelis metalinis dubuo nukrito“, - vėliau įvykio vietoje lrytas.lt žurnalistui sakė namo gyventojai.

Kai žmonės išbėgo į lauką, girtas vairuotojas jau buvo pats išsiropštęs iš automobilio ir šliaužė keliu.

Visai greta obelų, į kurias įsirėžė „Rover“, stovi šuns būda. Per incidentą prie jos buvo pririštas vokiečių aviganis. Avarija šunį gerokai išgąsdino. Kol policija pildė reikiamus dokumentus, šeimininkai sargą uždarė į netoliese esantį voljerą.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą ir aiškinasi incidento smulkmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.