Po pavakarės avarijos - kančios karštyje su kūdikiu ant rankų

Sekmadienio popietę  į nedideles avarijas patekę vilniečiai jautėsi labiau nukentėję ne dėl patirtų smūgių, bet dėl alinančio karščio. 

Ukmergės gatvėje susidūrė trys automobiliai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ukmergės gatvėje susidūrė trys automobiliai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Aug 3, 2014, 6:18 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:47 PM

Svilinant saulei jiems teko laukti, kol iš vienos į kitą avariją važinėjantys kelių policijos budėtojai užpildys reikalingus dokumentus. 

"Jokio žmogiškumo. Policininkai vos kruta, o mums neleidžia iš avarijos vietos išsivežti net mažamečio vaiko", - piktinosi į trijų automobilių susidūrimą Ukmergės gatvėje patekęs vilnietis. Šeima važiavo su kūdikiu, kai susidūrus automobiliams "Lexus" ir  BMW,  buvo užkliudyta ir jų mašina. Anot vilniečių, smūgis buvo labai stiprus, bet automobilis apgadintas nežymiai. Vaikas  sėdėjo specialioje kėdutėje ir per avariją nenukentėjo. 

Viename iš susidūrusių automobilių nukentėjo žmogus, todėl policijos pareigūnai vairuotojams liepė laukti tyrėjų. Tuo metu jie   buvo Grigiškėse, kur kelio atitvarą kliudė ir dėl galvos traumos į ligoninę pateko lengvojo automobilio vairuotoja. 

Nelaukdama, kol policijos tyrėjai nuvažiuos iš vieno miesto galo į kitą,  šeima su kūdikiu prisiglaudė pavėsyje po medžiu ir išsikvietė taksi, tačiau taksi bendrovės taip pat neturėjo laisvų  automobilių. Vėliau motiną su kūdikiu namo parvežė  avarijos vietoje sustojęs vairuotojas. 

"Šitoje avarijoje buvo įlenktas tik mūsų automobilio bamperis, bet esame priversti kankintis karštyje. Šiuo metu termometras rodo 36 laipsnius šilumos", - piktinosi mažamečio tėvas.   Policininkai jiems galėjo patarti tik viena - įsijungti kondicionierių, tačiau jo automobilyje nebuvo. 

Nelaukdama, kol policijos tyrėjai nuvažiuos iš vieno miesto galo į kitą,  šeima su kūdikiu prisiglaudė pavėsyje po medžiu ir išsikvietė taksi, tačiau taksi bendrovės taip pat neturėjo laisvų  automobilių. Avarijos vietoje jie išbuvo apie 45 minutes.  Vėliau motiną su kūdikiu namo parvežė  avarijos vietoje buvęs "Lietuvos ryto" žurnalistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.