Prekybos centro lifte įstrigę žmonės paprašė policijos pagalbos

Antradienį Vilniuje į prekybos centrą „Panorama“ iškviesti policijos pareigūnai, turėję spręsti lifte įstrigusių žmonių ir apsaugos konfliktą.

Vilniaus policijai pranešta, kad prekybos centre „Panorama“ lifte įstrigo 4 žmonės, nuo karščio jiems bloga.<br>V.Balkūno nuotr.
Vilniaus policijai pranešta, kad prekybos centre „Panorama“ lifte įstrigo 4 žmonės, nuo karščio jiems bloga.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-05 12:02, atnaujinta 2018-02-11 13:08

Antradienį apie 10 val. 41 min. Vilniaus policijai pranešta,kad prekybos centre „Panorama“, antrame aukšte lifte jau pusvalandį užstrigę kankinasi keturi žmonės. Policijai pranešta, kad nuo karščio jiems darosi bloga.

Pareigūnai buvo informuoti, kad prekybos centro apsauga su nelaimėliais konfliktuoja, todėl žmonės paprašė policijos pagalbos.

Į įvykio vietą nuskubėjo policijos patruliai. Jiems atvykus paaiškėjo, kad policijos pagalbos nebereikia. Žmonės dėl situacijos, į kurią buvo patekę, nusprendė raštu pasiskųsti prekybos centro administracijai.

Redakcijai perduotame prekybos centro „Panorama“ generalinės direktorės Birutės Kalanovaitės komentare apgailestaujama dėl įvykusio incidento ir žadama stengtis, kad ateityje tokie įvykiai nepasikartotų.

„Prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ administracija apgailestauja dėl susiklosčiusios situacijos. Kadangi incidentas įvyko dėl techninių kliūčių, situaciją nuo pat pradžios profesionaliai kontroliavo PLC „Panorama“ apsaugos darbuotojai bei liftų kompanijos „Schindler“ avarinės tarnybos atstovai, kurie per 24 minutes nukentėjusiems suteikė pagalbą pagal visas patvirtintas procedūras.

Mūsų prekybos centro liftai yra techniškai tvarkingi bei nuolat profilaktiškai tikrinami,  tačiau mes ir ateityje sieksime užtikrinti, kad tokie atvejai nepasikartotų“, - rašoma B.Kalanovaitės komentare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.