Šiltnamyje – dramatiška vyro mirtis

Sodininkų bendrijoje „Dzūkija“ Alytaus priemiestyje gyvenęs 50-metis žiauriu būdu pasitraukė iš gyvenimo – šiltnamyje persipjovė kaklą ir riešus, rašo „Lietuvos rytas“.

Vyras iš gyvenimo nutarė pasitraukti šiltnamyje.<br>Nuotr. iš archyvo
Vyras iš gyvenimo nutarė pasitraukti šiltnamyje.<br>Nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

2014-08-07 08:45, atnaujinta 2018-02-11 12:17

Pavakare moteris pastebėjo kieme esančiame šiltnamyje kažką judant ir nuskubėjusi pažiūrėti išvydo kraujo klane leisgyvį savo buvusį vyrą Mindaugą S.

Tris dukras užauginusi pora išsituokė prieš porą metų, bet ir toliau bendravo.

Iškviesti greitosios pagalbos medikai niekuo nebegalėjo padėti, nes vyras mirė ūmiai nukraujavęs – buvo perpjauta kakle esanti miego arterija ir abiejų riešų venos.

Jis mirtinai susižalojo peiliuku, skirtu tapetams ir storam popieriui pjaustyti. Prieš du mėnesius Mindaugui S. sukako 50 metų.

Vyrą dažnai vargino nuotaikų svyravimai, tai paūmėjo prasidėjus karščiams, tačiau su aplinkiniais jis visada buvo malonus ir nekėlė pavojaus.

Alytiškis pasitraukė iš gyvenimo nepalikęs jokio atsisveikinimo laiškelio ir net neužsiminęs apie savižudybę. Pastaruoju metu jis vertėsi atsitiktiniais darbais, o anksčiau yra dirbęs valstybės tarnyboje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.