Partrenktas automobilio Klaipėdoje žuvo pėsčiasis

Klaipėdoje penktadienio rytą automobilis partrenkė ir sunkiai sužalojo pėsčiąjį. Netrukus vyriškis ligoninėje mirė. Labai panaši nelaimė ketvirtadienio vakarą įvyko ir Vilniuje.

Per avariją Klaipėdoje žuvo pėsčiasis.<br>„Lietuvos ryto televizijos“ filmuotos medžiagos stop kadras
Per avariją Klaipėdoje žuvo pėsčiasis.<br>„Lietuvos ryto televizijos“ filmuotos medžiagos stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2014, 3:36 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:54 PM

Pasak policijos, penktadienį apie 9 val. 27 min. Klaipėdoje, Šilutės pl. 26, automobilis „VW Sharan“, vairuojamas D.T. (gim. 1975 m.), partrenkė per kelią nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje ėjusį vyrą.

Pėsčiasis buvo sunkiai sužalotas. Greitosios pagalbos medikai jį išvežė į ligoninę ir čia netrukus, apie 11 val., vyriškis mirė.

Iš pradžių policija nebuvo nustačiusi pėsčiojo tapatybės, tačiau vėliau išsiaiškinta, kad avarijoje žuvo Šilalės r. gyventojas R.S. (gim. 1976 m.)

Klaipėdos policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes. Paimta vairuotojo kraujo blaivumui nustatyti.

Labai panaši avarija ketvirtadienio vakarą įvyko Vilniuje. Čia Ateities g. ir Baltupio g. sankryžoje automobilis „Mazda“ partrenkė per gatvę ėjusį vyrą. Nuvežtas į ligoninę vyriškis mirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.