Nusišovusio M. Andriukaičio uošvė: „Jis nėra pakėlęs rankos“

Ketvirtadienio vakare Latvijoje savo žmoną nušovęs ir pats nusišovęs lietuvis krepšininkas Martynas Andriukaitis savo poelgiu sukrėtė ir Kaune gyvenančią buvusią savo žmoną Laurą Andriukaitienę bei artimuosius.

Daugiau nuotraukų (1)

Vėjūnė Inytė

2014-09-06 14:08, atnaujinta 2018-02-09 17:45

Paskutiniu metu Latvijoje gyvenęs 33 metų buvęs krepšininkas M.Andriukaitis su pirmąja savo žmona, bendramete Laura Andiukaitiene išsiskyrė prieš 7 metus.

Tačiau moteris ir jos artimieji dėl tokio M.Andriukaičio žingsnio jaučiasi sukrėsti ir jo nesupranta, nes vyras niekada nebuvęs agresyvus ar nervingas.

L.Andriukaitienės motina Roma Gecevičienė pasakojo, kad šią savaitę su savo vyru vasarojo sode. Penktadienio rytą jai paskambino duktė ir pranešė baisią žinią.

„Pasakė: „Mama, nesijaudink, bet Martynas nušovė savo moterį ir pats nusišovė“. Žinia buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus“, - sakė moteris.

R.Gecevičienė pasakojo, kad kaimynystėje gyvenę Laura ir Martynas draugavo nuo mokyklos laikų. Santuokoje pragyveno 7 metus.

„Jei puikai sutarė. Martynas niekada nebuvo ne tik rankos, bet ir balso prieš Laurą pakėlęs. Ypatingai mylėjo dukrą ir sūnų“, - pasakojo moteris.

Ji pasakojo, kad žinia, jog M.Andriukaitis nori skirtis, dukrai tai buvo labai netikėta ir sunki.

Kurį laiką krepšininkas, nebegyvenęs Lietuvoje, vaikams nemokėjo alimentų.

„Prieš 7 metus jiems oficialiai išsiskyrus, Martynas nuolat per savo tėvus perduodavo pinigus. Laura su juo nebendravo. Tačiau vaikams nedraudė su buvusiu vyru matytis“, - pasakojo R.Gecevičienė.

Moteris teigė, kad buvęs žentas retai atvykdavo į Lietuvą.

„Paskutinį kartą jis žadėjo atvykti prieš 2 savaites. Tačiau neatvažiavo. Kas żino, gal nauja žmona jam draudė matytis su vaikais?

Su Laura ar Martyno tėvais apie jį nekalbėdavome, nenorėjome užduoti dukrai širdies“, - sakė R.Gecevičienė.

Moteris teigė, kad ypač sunkiai tėvo netektį išgyvena anūkai. Mažesnis sūnus dar ne visai supranta, kas nutiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.