Kauno mokykloje – moksleivio netektis

Kauno J.Urbšio katalikiškos mokyklos bendruomenė apimta didelio liūdesio – iš gyvenimo antradienio rytą savo noru pasitraukė abiturientas.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Sep 23, 2014, 7:50 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:53 PM

Apie 18 metų jaunuolio mirtį antradienio rytą mokyklos pedagogams pranešė jo artimieji. Kaunietis negyvas rastas savo namuose, tačiau dar 9 valandą pats skambino klasės draugui.

„Mokyklos šviesulys ir visų pedagogų numylėtinis“, – taip apie auklėtinį lrytas.lt kalbėjo J.Urbšio vidurinės mokyklos direktorius Paulius Martinaitis. Jis pats bendravo su auklėtiniu pirmadienį ir jokių elgesio pokyčių nebuvo matyti. Vaikino tėvams tai buvo taip pat labai skausmingas smūgis. 

Pasak P.Martinaičio, šiam moksleiviui buvo galima net pavydėti optimizmo, draugiškumo ir mokėjimo džiaugtis paprastais dalykais. Vaikinas žaisdamas futbolą prieš kelerius metus buvo pakliuvęs po automobilio ratais, patyrė sunkių sužalojimų ir lig šiol jautė avarijos padarinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.