Vilniuje parūko greitojo maisto restoranas

Ketvirtadienį prieš pietus iš Vilniuje esančio greitojo maisto restorano „McDonalds“ ėmė rūkti dūmai. Bet atskubėję ugniagesiai jau neturėjo ką veikti – restorano darbuotojai gaisrą užgesino savo jėgomis.

Greitojo maisto restorane parūkę nedidelis gaisras kilo, užsiliepsnojus riebalams orkaitėje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr..
Greitojo maisto restorane parūkę nedidelis gaisras kilo, užsiliepsnojus riebalams orkaitėje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr..
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 12:40 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:40 AM

Pirminiais duomenimis, incidento metu restorano klientai ir darbuotojai nenukentėjo. Užsiliepsnojo orkaitė, kurioje kepė mėsainiai.

Komentuoja „McDonald’s“ marketingo vadovas Baltijos šalyse Marius Stonkus:

„Atvira liepsna įsiplieskė orkaitėje, kurioje kepame savo kavinės „McCafe“ raguolius. Pirminės išvados – dėl kažkokių priežasčių, kurios bus tikslinamos, užsikirto orkaitės ventiliatorius.

Mūsų darbuotojai situaciją puikiai suvaldė: kaip ir numatyta mūsų ekstremalių situacijų valdymo instrukcijose, darbuotojai evakavo lankytojus ir išjungė visą restorane veikiančią įrangą – to pakako, kad liepsna užgestų pati. Atvykę ugniagesiai patvirtino, kad pavojus nei darbuotojams, nei lankytojams negresia, tad išvėdinus restoraną jis vėl buvo atidarytas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.