Vaduodami žmones Vilniaus ugniagesiai nupjovė „Audi“ stogą

Du žmonės buvo sužaloti ankstų antradienio rytą Vilniuje susidūrus dviem lengviesiems automobiliams. Abu sužeistus vyrus iš sumaitoto automobilio vadavo ugniagesiai.

Du žmonės buvo sužaloti ankstų antradienio rytą Vilniuje susidūrus dviem lengviesiems automobiliams.<br>V.Balkūno nuotr.
Du žmonės buvo sužaloti ankstų antradienio rytą Vilniuje susidūrus dviem lengviesiems automobiliams.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Nov 4, 2014, 6:33 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 9:09 AM

Incidentas apie 6 val. ryto įvyko Vilkpėdės g. Kaip vėliau sakė į avariją pakliuvusio automobilio „VW Golf“ vairuotojas, jis Vilkpėdės gatve kilo į kalną. Tuo pat metu nuo viršaus važiavo ir automobilis „Audi“.

„Jį pradėjo mėtyti. „Audi“ skersas iščiuožė prieš mane“, – vėliau įvykio vietoje sakė jaunas „VW Golf“ vairuotojas.

Mašinos susidūrė. Gavę pranešimą apie nelaimę, į įvykio vietą atvyko policijos patruliai ir du greitosios medicinos pagalbos ekipažai.

Po avarijos automobilyje „Audi“ liko užspausti du pusamžiai vyrai. Jų vaduoti į nelaimės vietą atskubėjo ugniagesiai.

Gelbėtojai nupjovė „Audi“ stogą ir tik taip galėjo išlaisvinti prispaustus žmones. Abu perduoti greitosios pagalbos medikams ir nuvežti į ligoninę. 40 metų keleivio būklė sunki.

Abi mašinos sumaitotos gana smarkiai. Po avarijos policija kuriam laikui buvo visiškai uždariusi eismą Vilkpėdės g. Dėl to ankstyvą rytą aplinkinėse gatvėse buvo pradėjusios formuotis transporto grūstys.

Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.