Gimnazijos stadione mirusio 18-mečio draugai: „Jis ėmė kriokti“

Sukrėsti Kupiškio gyventojai ieško atsakymų, kodėl gimnazijos stadione žaisdamas futbolą netikėtai susmuko ir netrukus mirė sveikata nesiskundęs 18-metis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 7:29 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 5:21 AM

Antradienio vakarą būrys jaunuolių stadione žaidė futbolą, kai staiga sušlubavo 18-mečio sveikata. Kartu buvę jaunuoliai sako iš karto nė nesupratę, kad draugui pasidarė negera, – vaikinas pasiskundė galvos skausmu ir susmuko, praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

Liudininkų teigimu, 18-metis dar spėjo draugams pasakyti, kad jam labai negera ir parkrito.

Į nelaimės vietą atskubėjusiems medikams 18-mečio gyvybės išgelbėti nepavyko.

„Jam pradėjo svaigti galva, pritūpė, vėliau atsigulė, – „Lietuvos ryto“ televizijai pasakojo mirusiojo paauglio draugas Paulius. – Manėme, kad juokauja, nes jis dažnai mėgsta pajuokauti. Vėliau jis pradėjo kriokti ir kas 15 sekundžių įkvėpti oro. Iškvietėme greitąją pagalbą, laukėme, kol atvažiuos, o belaukdami pamatėme, kad nebekvėpuoja.“

Atvažiavę medikai vaikinui apie 20 minučių darė širdies masažą, vėliau nuvežė į ligoninę.

Kupiškio ligoninės reanimacijos skyriaus gydytojas Virginijus Bukauskas teigė, kad atvykus medikams jaunuolio širdis jau nebeplakė.

„Jis buvo ištiktas klinikinės mirties, nekvėpavo, nebuvo širdies darbo. Reanimavome, bet nepasisekė“, – sakė V.Bukauskas.

Netikėtos sūnaus mirties sukrėstas tėvas pasakojo, kad jaunuolis sveikata nesiskundė, nepiktnaudžiavo alkoholiu, kartais tik parūkydavo.

Plaučiau apie tai – „Lietuvos ryto“ televizijos reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.