Kaune paskelbtos įžūlaus vairuotojo gaudynės

Kauno policijos pareigūnai ieško vairuotojo, kuris antradienį vakare pėsčiųjų perėjoje sunkiai sužalojo jaunuolį ir paspruko. Paieškas palengvino aplinkybė, kad įvykio vietoje liko mašinos valstybinis registracijos numeris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-05 10:51, atnaujinta 2018-01-22 06:55

Nelaimė įvyko apie 17 valandą 30 minučių V.Krėvės prospekte. Link Birželio 23-osios gatvės lėkęs automobilis „Opel Astra“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 21 metų jaunuolį, kuris buvo nuvežtas į Kauno klinikas ir paguldytas į reanimacijos padalinį.

Pasak medikų, kauniečio sužalojimai sunkūs, tačiau tikimasi išgelbėti jo gyvybę.

Automobilis iš įvykio vietos pasišalino, tačiau ties perėja nukrito jo numeris. Įmonės „Regitra“ duomenų bazėje nurodytas buvęs automobilio savininkas pareigūnams pranešė, kad „Opel“ jau senokai parduotas. Kriminalistai turi duomenų, kad mašina kelis kartus keitė savininkus, tačiau nebuvo užregistruota.

Gali būti, kad automobilį įsigijo prekeiviai iš Azijos šalių, kurie ruošiasi jį išgabenti. Tuomet vairuotojo paieškos gerokai pasunkėtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.