Nelaimė Kupiškyje: mirė futbolą žaidęs 18-metis

Antradienio vakaras jaunam kupiškėnui baigėsi tragiškai. Vakare, apie 21 val. 20 min. į Kupiškio rajono ligoninės priėmimo skyrių buvo pristatytas vaikinas, ištiktas klinikinės mirties.

Vaikinas buvo pristatytas medikams, tačiau jie jo nebegalėjo išgelbėti.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Vaikinas buvo pristatytas medikams, tačiau jie jo nebegalėjo išgelbėti.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Nov 5, 2014, 8:53 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:12 AM

Po pusvalandžio 18-metis mirė reanimacijos skyriuje. Pirminės apžiūros metu išorinių smurto žymių nepastebėta.

Įvykio liudininkai policijos pareigūnams sakė, kad vaikinui negera pasidarė staiga. Aštuoniolikmetis spėjo draugams pasakyti, kad jam pasidarė labai bloga. Vaikinas L.Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos stadione su draugais žaidė mini futbolą.

Šį stadioną saugo gimnazijos sargas, tačiau čia ateiti pažaisti futbolo ar pasportuoti gali ir kiti miestelio gyventojai - stadionas nėra užrakintas.

Kupiškio rajono policijos komisariato viršininkas Gintautas Misiūnas portalui lrytas.lt sakė, kad, pirminiais duomenimis, vaikinas tiesiog susmuko.

„Tai buvo vėlus vakaras, tačiau stadionas yra apšviestas, jo danga dirbtinė. Tiesiog iš aplinkinių kiemų vaikai susirinko paspardyti kamuolio. Tai nebuvo sporto būrelis ar renginys, po kurio būtų galima svarstyti, ar vaikinas turėjo sveikatos pažymą ir panašiai. Tiesiog vaikai savo laisvalaikio metu nuėjo pažaisti. Jokių duomenų, kad vaikinas griuvo, užkliuvo už ko nors ir susitrenkė, neturime“, – sakė G.Misiūnas. 

Policijos duomenimis, 18-metis sveikatos sutrikimų neturėjo. Kupiškio pareigūnai atlieka tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.