Vilniuje „Golf“ trenkėsi į medį ir sudegė, vairuotojas pabėgo

Ketvirtadienio vakarą sostinės mikrorajone Šnipiškėse, vadinamajame Šanchajuje, duobėtoje gatvėje vairuotojui nesuvaldžius automobilio į medį rėžėsi ir visiškai sudegė „Volkswagen Golf“. Vairuotojas iš įvykio vietos paspruko, o visai netoli įvykio vietos aptiktas dar vienas visiškai sudegęs automobilis.

Atsitrenkęs į medį Vilniuje sudegė automobilis „VW Golf“, vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Atsitrenkęs į medį Vilniuje sudegė automobilis „VW Golf“, vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Nov 6, 2014, 9:51 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 3:13 AM

Ketvirtadienio vakarą 21 val. 19 min. Bendruoju pagalbos telefonu buvo pranešta, kad Daugėliškio g. į medį atsitrenkė ir užsidegė automobilis. 

Gelbėtojams atskubėjus į įvykio vietą automobilis „Volkswagen Golf“ degė atvira liepsna. Paaiškėjo, jog avarija įvyko itin duobėtoje gatvelėje, šalia jos auga vos du medžiai. Vienas iš jų ir tapo kliūtimi lėkusiam „Volkswagen Golf“.

Gelbėtojai liepsną sutramdė gana greitai, tačiau automobilio išgelbėti nepavyko – „VW Golf“ sudegė visiškai.

Kol kas neaišku, kas vairavo automobilį. Vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo. Tačiau pareigūnai teigia, kad jį surasti vilčių yra.

Visai greta ketvirtadienį sudegusio „VW Golf“ aptiktas ir dar vienas visiškai sudegęs automobilis „VW Jetta“. Jis sudegė kažkada anksčiau.

Ketvirtadienio įvykis tiriamas, pasprukęs vairuotojas ieškomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.