Fausto Latėno sūnus Kristupas rastas negyvas

Lietuvos kompozitoriaus Fausto Latėno šeimoje – netektis. Žuvo jo sūnus Kristupas Latėnas. Apie netektį patvirtino F.Latėno brolis Algirdas Latėnas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 3:50 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:26 PM

„Taip, Kristupas išėjo“, – lrytas.lt teigė Algirdas Latėnas.

Dėl jauno vyro žūties pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nužudymo versija atmetama, pareigūnai aiškinasi savižudybės versiją.

Vaikino kūnas rastas Ulonų gatvėje.

K.Latėnui buvo 26 metai. Vaikino draugai lrytas.lt teigė, kad po mokyklos baigimo jis dingo lyg į vandenį. Buvo išvykęs į Daniją studijuoti, vėliau laimės ieškoti į Kaliforniją.

Draugai teigia, kad vaikinas buvo labai aktyvus mokykloje, laisvai bendraujantis, dalyvaudavo aktyvioje veikloje, tačiau kai pabaigė mokyklą, atsiribojo nuo viešumos.

„Nežinau, gal depresija. Po mokyklos baigimo apie jį nedaug težinojau, nei „Facebook“, nei kitame socialiniame tinkle jis nerašydavo apie savo gyvenimą“, – kalbėjo vienas iš Kristupo klasės draugų.

Artimo ryšio su klasės draugais Kristupas nepalaikė, ką tiksliai veikia vaikinas, niekas nežinojo. Pasak vieno vardo neatskleidusio bendraklasio, vaikinas bandė studijuoti Lietuvoje, tačiau ar baigė – neaišku.

Ar jaunuolis pats pakėlė ranką prieš save, aiškinasi policijos pareigūnai.

F.Latėnas – žymus Lietuvos kompozitorius, kultūros veikėjas. Jo žmona Ramutė Rachlevičiūtė – Vilniaus dailės akademijos dėstytoja. Latėnų šeimoje – trys vaikai: Norvyda, Elžbieta ir Kristupas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.